Novetats

Qui és la @mirpratur?

Míriam Prat, més coneguda a Instagram com @mirpratur. Ha provat tastat aquest estiu El Pollastre del Diumenge i per a ella: ha estat la seva salvació!

Com ha encaixat el nostre pollastre en el seu dia a dia, i en el de la seva família?

No et perdis l’entrevista completa a continuació…

Llegir més
Blog

Estem Molt Bons

A Viena ens encanta l’estiu perquè inaugurem els plans improvisats de relax, de soparets i terrasses il·luminades, un entorn màgicon gaudir de les nostres receptes preferides.

Llegir més
Mediambient

La petjada mediambiental de Viena

#TURNYOURGREENON, la iniciativa de VIENA per millorar la nostra petjada mediambiental al planeta

Al Viena ens definim com un projecte compartit amb el nostre propi equip, els nostres clients i la societat en què vivim. Per això, respectar i contribuir a l’entorn social, cultural i mediambiental és un dels nostres objectius fonamentals com a empresa responsable.

Llegir més
Novetats

Redescobrim Granollers

Un nou molt més ampli, distribuït en una única planta i organitzat en diferents espais. Ah! I amb terrassa on poder gaudir de l’aire lliure. Viena compta amb 5 restaurants en el Vallès Occidental.

Llegir més
Societat

Cèntim a Cèntim, cap infant enrere.

L’objectiu és recaptar fons per proporcionar als infants en situació de vulnerabilitat els recursos materials i l’acompanyament educatiu, emocional i psicològic necessari per a mitigar els efectes de la bretxa educativa derivada de la crisi sanitària. 

Llegir més