Societat

Cèntim a cèntim, parlem amb els joves

Segons l’OMS, el 50% dels problemes de salut mental s’inicien abans dels 14 anys, i el 75% abans dels 18.

Gràcies a l’arrodoniment realitzat per tots els vienesos, ja portem més de 100.000€ recaptats per a Salut Mental Catalunya.

Descobreix com està ajudant aquesta recaptació, a alguns joves i les seves famílies, que avui dia ja gaudeixen de l’acompanyament emocional i psicològic dels centres d’atenció ‘XarxaJoves’.

Llegir més
Mediambient

La petjada mediambiental de Viena

#TURNYOURGREENON, la iniciativa de VIENA per millorar la nostra petjada mediambiental al planeta

Al Viena ens definim com un projecte compartit amb el nostre propi equip, els nostres clients i la societat en què vivim. Per això, respectar i contribuir a l’entorn social, cultural i mediambiental és un dels nostres objectius fonamentals com a empresa responsable.

Llegir més
Novetats

Redescobrim Granollers

Un nou molt més ampli, distribuït en una única planta i organitzat en diferents espais. Ah! I amb terrassa on poder gaudir de l’aire lliure. Viena compta amb 5 restaurants en el Vallès Occidental.

Llegir més
Societat

Cèntim a Cèntim, cap infant enrere.

L’objectiu és recaptar fons per proporcionar als infants en situació de vulnerabilitat els recursos materials i l’acompanyament educatiu, emocional i psicològic necessari per a mitigar els efectes de la bretxa educativa derivada de la crisi sanitària. 

Llegir més