Novetats

Nou Viena Vilanova Parc

Un nou Viena a Vilanova i la Geltrú, amb una nova decoració molt més moderna i adaptada a les necessitats diàries dels vienesos.

Nous colors, acabats i un mobiliari renovat que ens ajuden a recrear diferents espais que conviden a passar una agradable estona amb nosaltres, gaudint de les vostres receptes preferides.

Llegir més
Blog

Parlem amb Marta Poll

Coincidint amb el Dia Mundia de la Salut Mental, parlem amb Marta Poll, directora de Salut Mental Catalunya, sobre salut mental i patiment emocional en els joves d’entre 16 i 25 anys.

De què parlem quan parlem de salut mental? És un tabú parlar de patiment emocional en joves?

I descobriu alguns consells i pautes per detectar un problema de depressió o malestar emocional: Com pots ajudar a una persona del teu voltant que estigui passant per aquest procés?

Llegir més
Blog

Comanda per emportar

Ja sigui per un dinar ràpid entre setmana, un sopar improvisat o un dinar en família. Teniu al vostre abast el servei per emportar, l’AutoViena o el Delivery.

Llegir més
Novetats

Qui és la @mirpratur?

Míriam Prat, més coneguda a Instagram com @mirpratur. Ha provat tastat aquest estiu El Pollastre del Diumenge i per a ella: ha estat la seva salvació!

No et perdis l’entrevista completa!

Llegir més
Novetats

Estem Molt Bons

A Viena ens encanta l’estiu perquè inaugurem els plans improvisats de relax, de soparets i terrasses il·luminades, un entorn màgicon gaudir de les nostres receptes preferides.

Llegir més