VienaDondeTuQuieras_Sept2020-1
NOVETATS

COMANDA PER EMPORTAR

Allà on estiguis tu, estem nosaltres

Ja sigui per un dinar ràpid entre setmana, un sopar improvisat o un dinar en família. Teniu al vostre abast el servei per emportar o l’AutoViena 

El teu dia a dia canvia i nosaltres seguim al teu costat, adaptant-nos al que necessitis. Nosaltres us acompanyem i vosaltres decidiu quin paper juguem al vostre dia a dia. I com ho fem? Amb una àmplia varietat de receptes pels diferents moments del dia i amb canals de venta adaptats a vosaltres.

El Viena és més que un restaurant. Es el cafè amb llet i la flauta d’ibèric que ara demanes per endur. El  bol que no t’has de preparar i que t’ajuda a guanyar temps. La pasta que trenca la rutina del dinar preparat a casa. Aquella hamburguesa que et mereixes perquè sí. Les pizzes que reculls per l’Auto de camí a casa o el Prinz que et demanes per emportar quan vols acabar bé el dia.

AMB QUI VULGUEU I  ON ENS DIGUEU:  PER EMPORTAR O  AUTOVIENA

SERVEI PER EMPORTAR: a tots els nostres restaurants, us preparem la comanda i ràpidament la recolliu a la barra i us l’emporteu.

AUTOVIENA: els nostres restaurants xalets ubicats a les afores de la ciutat tenen servei de recollida directe al cotxe. Arribeu, feu la comanda i recolliu-la sense baixar del cotxe.

Gaudir del Viena no és només venir als  nostres restaurants. És passar-s’ho bé  amb la vostra gent, on vosaltres vulgueu, assaborint les nostres receptes.

El Viena és més que un restaurant.

FER UNA COMANDA PER EMPORTAR ÉS FER UNA COMANDA RESPONSABLE

La tecnologia i la digitalització han facilitat que dinars i sopars que normalment fèiem fora de casa els fem a casa uns amics o a casa nostra.

Conscients d’aquesta tendència i mantenint el nostre compromís amb el medi ambient, reduïm l’ús de plàstics en els nostres envasos i apostem per materials biodegradables i compostables que redueixen la petjada mediambiental de tots plegats.

Per això, quan feu una comanda per endur a un dels nostres restaurants esteu fent una comanda responsable:

Bossa de paper amb certificat PEFC, provinent de boscos gestionats sosteniblement, preservant ecosistemes i la diversitat biològica.

Coberts 100% compostables.

Gots de paper o PLA.

Tovallons elaborats amb paper 100% reciclat i biodegradables.

Envasos d’entrepans, amanides, pastes i pizzes elaborats amb materials 100% reciclables.

 

Al Viena seguim apostant pel canvi però tots juguem un paper important. Un cop hagueu gaudit de les nostres receptes, us toca a vosaltres: dipositeu cada envàs al seu contenidor corresponent.