Establiments Viena

Descobriu la carta de primavera!

Carta de primavera

Descobriu la carta de primavera!

Seguim viatjant pel vell continent per descobrir receptes, reinterpretar-les al nostre estil i compartir-les amb tots vosaltres. Us mengeu Europa amb nosaltres?

Descobreix >
Amanida alla Norma

Carta de primavera

Amanida alla Norma

Una oportunitat per assaborir una amanida de pasta inspirada en el plat sicilià per excel·lència: pasta alla Norma. Una recepta completa, ideal per assaborir com a plat principal.

Descobreix >
Sucs i begudes naturals

Carta de primavera

Sucs i begudes naturals

Carta de primavera

Iogurt cruixent

El iogurt de sempre però ric en textures i sabors. L'ingredient principal és el iogurt natural que acompanyem amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada. Gaudiu d'una recepta molt nutritiva i plena de sabor: us sentireu bé!

Descobreix >
Iogurt cruixent
Llet d'arròs

Carta de primavera

Llet d'arròs

Aquesta primavera ja podeu demanar el vostre cafè amb llet d'arròs.
És una llet molt digestiva, lleugera i nutritiva, ideal per a totes les persones a qui els costa digerir la llet de vaca o bé, prefereixen no consumir llet provinent d'animals.

Descobreix >
Coca Provençal

Carta de primavera

Coca Provençal

Torna la Coca Provençal, una recepta de sempre que sabem que agrada als vienesos. Ens inspirem en la Provença francesa per elaborar aquesta coca que combina pollastre, formatge Brie, pebrot escalivat i carxofes confitades amb oli d'herbes provençals.

Descobreix >
Roger Vilaseca

Vienesos

Roger Vilaseca

Porta més de 12 anys formant part de l’equip del Viena. És una persona molt inquieta, treballadora i un gran amant de l’esport i els viatges. Li agrada compaginar la seva feina amb reptes esportius.

Descobreix >
Norma

Tast de cultura

Norma

“Casta diva, che inargenti…” “Casta deessa, que il·lumines d’argent…”
Qui no s’ha emocionat mai tot sentint aquesta mítica ària de l'òpera Norma? És un símbol indiscutible de l'estil vocal bel canto.

Descobreix >
Barris amb moviment

Inspiració per Europa

Barris amb moviment

Descobreix els barris que han inspirat les receptes dels nous sucs i begudes naturals: Kallio, Leith, Pigalle, Brera, Noord i Balat.

Descobreix >
Cafè Odeon

Inspiració per Europa

Cafè Odeon

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla
Elaboració pròpia del pa

Artesans moderns

Elaboració pròpia del pa

Les flautes i els flautins fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l'establiment i es couen allà mateix cada dues hores per servir el pa acabat de fer.

Descobreix >