• ESTEM MOLT BONS

  CARTA D'HIVERN

  Arranquem la tardor, i amb ella ajustem la nostra carta. Com cada any, surten i entren receptes més apropiades per l'arribada del fred. Productes ja coneguts per tots vosaltres i que sabem que us encanten!

 • EL POLLASTRE DEL DIUMENGE

  JA L'HAS TASTAT?

  És diu "del diumenge" però en tenim cada dia.  Sense cues ni encàrrec. Compra el teu pollastre el dia que vulguis!

 • COMANDA PER EMPORTAR

  VÉNS O VENIM?

  El Viena és més que un restaurant. Ja sigui per un dinar ràpid entre setmana, un sopar improvisat o un dinar en família. Teniu al vostre abast el servei per emportar, l’AutoViena o el Delivery.

 • CÈNTIM A CÈNTIM

  160.000€ RECAPTATS

  Amb la solidaritat de tots els Vienesos hem recaptat 160.000€ per a la campanya «Cèntim a cèntim, fem costat als joves» per millorar el benestar dels joves amb patiment emocional.

 • #TURNYOURGREENON

  FÉR MÉS AMB MENYS

  Perquè al Viena sabem que cuidar del nostre entorn és responsabilitat de tots, ja fa anys que treballem per reduir la nostra petjada mediambiental. Ja hi ha hagut canvis i més que en vindran!

MEDI AMBIENT

FER MÉS AMB MENYS

Perquè al Viena sabem que cuidar del nostre entorn és responsabilitat de tots, ja fa anys que treballem per reduir la nostra petjada mediambiental.

NOVETATS

NOU VIENA GRAN VIA

Reobrim Viena Gran Via amb  nova decoració molt més moderna i adaptada a les necessitats diàries dels vienesos. Perquè quedeu on sempre i ho passeu com mai!

NOVETATS

QUI ÉS LA @MIRPRATUR?

Míriam Prat, més coneguda a Instagram com @mirpratur. Ha provat tastat aquest estiu El Pollastre del Diumenge i per a ella: ha estat la seva salvació!

RESPONSABILITAT

CÈNTIM A CÈNTIM, PARLEM AMB ELS JOVES

Coneixem el testimoni dels joves i famílies que ja es beneficien de l’acompanyament de ‘XarxaJoves’ de Salut Mental Catalunya.

Puntua'ns!

Ja sabeu que al Viena som exigents.
I amb la vostra ajuda segur que podem millorar.

Us animeu a respondre una petita enquesta?

Vols estar al dia?

Apunta’t a la newsletter i seràs el primer en conèixer les últimes novetats!