Establiments Viena

Blog de notícies

L'estiuet del Viena

Tots els assistents al festival han tingut l’oportunitat de participar al concurs digital #estiuetdelviena. L’Eva ho va fer i ha sigut la guanyadora del concurs! Moltes felicitats família!

Descobreix >
L'estiuet del Viena
El millor artista de París

Blog de notícies: Nova Entrega Globus

El millor artista de París

En aquesta entrega, els petits viatgers del Viena: la Bruna, el Jac i el Fritz, aterren el globus a París. Descobriu l'aventura!

Descobreix >

Inspiració per Europa

Com sobreviure a Tallinn?

Aprèn totes les paraules i expressions imprescindibles que necessites saber si viatges a aquesta ciutat europea. Estàs preparat?

Descobreix >
Com sobreviure a Tallinn?
Le déjeuner sur l'herbe

Tast de cultura

Le déjeuner sur l'herbe

Berlín, la capital més verda d'Europa

Inspiració per Europa

Berlín, la capital més verda d'Europa

Els Preludis

Tast de cultura

Els Preludis

Estrenat el 1855 va ser l’únic poema de Franz Liszt que tingué èxit, se’l pot considerar una autobiografia musical on ens mostra el desenvolupament d’un home des de la primera joventut fins a la maduresa.

Descobreix >
Granites

Carta d'estiu

Granites

Recuperem els clàssics dels nostres estius: les Granites. Dues receptes, una de cafè i una de fruites grogues, inspirades en les postres típiques de l'illa italiana de Sicília. Un capritx ideal per assaborir a qualsevol moment del dia o com a postres.

Descobreix >
Begudes refrescants

Carta d'estiu

Begudes refrescants

Gaspatxo

Carta d'estiu

Gaspatxo

És una recepta que reinterpretem al nostre estil combinant tomàquet, ceba, all, pebrot vermell, vinagre, sal, pebre i meló. Una proposta ideal per acompanyar un plat principal d'una manera lleugera i saludable.

Descobreix >
Pastís de formatge

Carta d'estiu

Pastís de formatge

Ja és un clàssic dels nostres estius. És una recepta elaborada amb formatge fresc cuit amb una base de pasta brisa recoberta de maduixes. Ideal per assaborir per postres, per esmorzar o bé per berenar a mitja tarda.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla
Elaboració pròpia del pa

Artesans moderns

Elaboració pròpia del pa

Les flautes i els flautins fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l'establiment i es couen allà mateix cada dues hores per servir el pa acabat de fer.

Descobreix >