Establiments Viena

Com sobreviure a Bath?

Inspiració per Europa

Com sobreviure a Bath?

Aprèn totes les paraules i expressions imprescindibles que necessites saber si viatges a aquesta ciutat europea.
Estàs preparat?

Descobreix >
La muntanya màgica

Tast de cultura

La muntanya màgica

Castorp viu un procés de transformació sentimental i intel·lectual que dóna pas a una impressionant suma del saber modern, una mena de novel·la d'aventures ideològiques.

Descobreix >
La Traviata

Tast de cultura

La Traviata

PARLEM AMB...

Cristina Maragall

En aquests 10 anys d’història, la investigació en la malaltia d’Alzheimer ha viscut un autèntic canvi de paradigma... ``Que empreses com Viena es bolquin a ajudar-nos a donar a conèixer la malaltia de l'Alzheimer, és primordial per a nosaltres.``

Descobreix >
Cristina Maragall
David Bagué

Un cafè amb...

David Bagué

Reconegut lutier, es va iniciar en la construcció de violins als 12 anys. El 2003 li fou atorgada la Creu de Sant Jordi i el 2014 el Títol de Mestre Artesà. Ha construït violins per a destacats violinistes com Ruggero Ricci, Leonidas Kavakos o Abel Tomàs.

Descobreix >
La nit a l'Òpera de Milà

Globus

La nit a l'Òpera de Milà

En aquesta nova aventura per Europa, la Bruna, el Jac i el Fritz viatjaran a la ciutat de Milà del segle XIX. Decideixen aterrar sobre el Teatro alla Scala, on coneixeran a una cantant d'òpera.

Descobreix >
Perquè t'ho mereixes

CARTA D'HIVERN

Perquè t'ho mereixes

Tots sabem quant val tenir un moment per a tu o per al teus. Per això us volem convidar a trobar un moment per a vosaltres i gaudir de les noves receptes.

Descobreix la carta >
Croissant Milanès

CARTA D'HIVERN

Croissant Milanès

CARTA D'HIVERN

Limonatas

Les limonates s’han convertit en una de les vostres begudes preferides, són begudes d’inspiració italiana que elaborem al moment. Aquest hivern podreu seguir gaudint de la Limonata i a més podreu tastar una nova recepta: la Limonata alla melagrana.

Descobreix >
Limonatas
Patates Uppsala

CARTA D'HIVERN

Patates Uppsala

Coca Lorraine

ELS BENTORNATS

Coca Lorraine

Recuperem la Coca Lorraine, inspirada en la quiche lorraine. Tot plegat, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques.

Descobreix >
Crema Carbassó

ELS BENTORNATS

Crema Carbassó

Aquest hivern torna la crema de carbassó, elaborada tradicionalment i amb recepta pròpia, que inclou carbassó, ceba i llet. Es tracta d’una recepta universal, nutritiva i equilibrada de sabor suau i textura agradable.

Descobreix >

ELS BENTORNATS

Pastís de Xocolata

Convertit en un clàssic de la nostra carta de temporada, és un pastís de xocolata inspirat en la recepta Sacher vienesa; tradicional pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra.

Descobreix >
Pastís de Xocolata

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla
Elaboració pròpia del pa

Artesans moderns

Elaboració pròpia del pa

En l’elaboració de les flautes i els flautins destaca la fermentació com a punt clau. Les fem fermentar cada dia de 18 a 24 hores a l’establiment i les coem cada 2h.

Descobreix >