Establiments Viena

CARTA DE NADAL

Sopa de Galets

La base d’aquesta tradicional recepta és l’elaboració lenta d’un brou d’au acompanyat amb galets. Un sopa servida ben calentona, que reconforta a la primera cullerada.

Descobreix >
Sopa de Galets
Cervesa Affligem

CARTA DE NADAL

Cervesa Affligem

PARLEM AMB...

Cristina Maragall

La recerca és el pilar central de la Fundació Pasqual Maragall. Estem molt contents del suport que hem rebut des de l’àmbit social per tirar endavant el projecte. La Fundació té el suport d’una quinzena d’entitats i una base social de més de 20.000 socis.

Seguir llegint >
Cristina Maragall

INSPIRACIÓ PER EUROPA

Els mercats de Nadal

Quan arriba l’època nadalenca, les ciutats del centre i del nord d’Europa s’omplen de mercats de Nadal plens d’ornaments, artesanies, Glühwein, dolços típics…

Descobreix >
Els mercats de Nadal
Budapest

INSPIRACIÓ PER EUROPA

Budapest

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla
Elaboració pròpia del pa

Artesans moderns

Elaboració pròpia del pa

Les flautes i els flautins fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l'establiment i es couen allà mateix cada dues hores per servir el pa acabat de fer.

Descobreix >