Establiments Viena

Carta d'hivern

Perquè t'ho mereixes

Aquest hivern arriba una carta que us convida a trobar aquelles pauses del vostre dia a dia per a gaudir sols o bé acompanyats. Perquè us mereixeu el vostre premi.

Descobreix >
Patates Uppsala

Carta d'Hivern

Patates Uppsala

Carta d'Hivern

Limonates

Les nostres limonates són begudes que elaborem al moment. Aquest hivern podreu gaudir de la Limonata i tastar una nova recepta: la Limonata alla melagrana.

Descobreix >
Limonates
Coca Lorraine

Carta d'Hivern

Coca Lorraine

Recuperem la Coca Lorraine, una recepta perfecta per als àpats principals d'aquest hivern. Una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar.

Descobreix >
La Tartufata

Carta d'Hivern

La Tartufata

Amanida Xató

Carta d'Hivern

Amanida Xató

Crema de carbassó

Carta d'Hivern

Crema de carbassó

Aquest hivern torna la crema de carbassó, elaborada tradicionalment i amb recepta pròpia. Un entrant lleuger i calent, reconfortant pels dies més freds.

Descobreix >
Pastís de xocolata

Carta d'Hivern

Pastís de xocolata

Convertit en un clàssic de la nostra carta de temporada, és un pastís de xocolata inspirat en la recepta Sacher vienesa. És ideal per assaborir per postres o com a caprici per a berenar.

Descobreix >

Vienesos

Un cafè amb Araceli Segarra

“Tots som alpinistes de la vida, escalem reptes com si pugéssim una muntanya. Tothom pot arribar a assolir grans fites amb esforç i convicció.” Coneixeu l'Araceli!

Descobreix >
Un cafè amb Araceli Segarra
Nova obertura: Torre Esteve

Blog de notícies: noves obertures

Nova obertura: Torre Esteve

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla
Elaboració pròpia del pa

Artesans moderns

Elaboració pròpia del pa

Les flautes i els flautins fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l'establiment i es couen allà mateix cada dues hores per servir el pa acabat de fer.

Descobreix >