Establiments Viena

Blog de notícies

Vespres il·luminats

Aquest estiu decorem les nostres terrasses per crear un ambient càlid i festiu. Veniu al Viena i gaudiu dels vespres i les nits a la fresca!

Descobreix >
Vespres il·luminats

Blog de notícies

Tardes de diversió per als menuts!

Arriba l'estiu i amb ell... L'estiuet del Viena! Un festival de petit format que durant els divendres i dissabtes de juliol i agost, es mou pels Viena d'arreu de Catalunya.

Descobreix >
Tardes de diversió per als menuts!
Britzer

Carta d'estiu

Britzer

Carta d'estiu

Granites

Recuperem els clàssics dels nostres estius: les Granites. Dues receptes, una de cafè i una de fruites grogues, inspirades en les postres típiques de l'illa italiana de Sicília. Un capritx ideal per assaborir a qualsevol moment del dia o com a postres.

Descobreix >
Granites
Gaspatxo

Carta d'estiu

Gaspatxo

És una recepta que reinterpretem al nostre estil combinant tomàquet, ceba, all, pebrot vermell, vinagre, sal, pebre i meló. Una proposta ideal per acompanyar un plat principal d'una manera lleugera i saludable.

Descobreix >
Pastís de formatge

Carta d'estiu

Pastís de formatge

Ja és un clàssic dels nostres estius. És una recepta elaborada amb formatge fresc cuit amb una base de pasta brisa recoberta de maduixes. Ideal per assaborir per postres, per esmorzar o bé per berenar a mitja tarda.

Descobreix >
Com sobreviure a Praga?

Inspiració per Europa

Com sobreviure a Praga?

Aprèn totes les paraules i expressions imprescindibles que necessites saber si viatges a aquesta ciutat europea. Estàs preparat?

Descobreix >
Un cafè amb Josep Maria Roca

Vienesos

Un cafè amb Josep Maria Roca

El Josep Maria és fotògraf de vocació i professió. No hi ha millor manera de presentar-lo que no sigui a través d'una imatge: ell amb una càmera de fotografia a les mans. Coneixeu-lo!

Descobreix >

Tast de cultura

Norma

“Casta diva, che inargenti…” “Casta diosa, que iluminas de plata…”
¿Quién no se ha emocionado hasta las lágrimas escuchando esta mítica aria? Es un símbolo indiscutible del estilo vocal bel canto.

Descobreix >
Norma
El millor gelat de Florència

Blog de notícies: Nova entrega Globus

El millor gelat de Florència

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla
Elaboració pròpia del pa

Artesans moderns

Elaboració pròpia del pa

Les flautes i els flautins fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l'establiment i es couen allà mateix cada dues hores per servir el pa acabat de fer.

Descobreix >