AL VIENA HI TROBAREU OPCIONS PER A CADA MOMENT DEL DIA.
UN ESMORZAR RÀPID, UNA PAUSA PER DINAR, UN CAFÈ ENTRE HORES, UN BERENAR AMB CALMA O UN SOPAR AMB LA FAMÍLIA O ELS AMICS. TU TRIES QUAN I COM, NOSALTRES HI SOM PER TOT.

ESMORZAR

DOLÇ

Croissants de mantega acabats d’enfornar, pastes dolces, pastissos, magdalenes farcides de xocolata blanca…

Esmorza al teu ritme i acompanya el teu cafè, infusió o suc amb el que et vingui més de gust.

I TAMBÉ SALAT

Un entrepà tan senzill però tan bo! Amb autèntic pernil ibèric i un pa de flauta espectacular.

I és que flautes i flautins fermenten més de 18 hores i es couen cada 2 hores als restaurants perquè estiguin sempre cruixents i acabats de fer.

DINAR

CARTA VERDA

Receptes completes, equilibrades i saludables però gens avorrides!

Amanides per a tots els gustos o el THA! i el VEG!, una altra manera de menjar amanida, però amb les mans! Elaborades cada dia al restaurant.

PASTES

Receptes pròpies, fàcils i senzilles elaborades al moment.

D’inspiració italiana, com LA’NESCA i LA’CARBO, o d’inspiració asiàtica, com els fideus SOYU SOBA.
Plats únics que s’adapten a diferents moments.

BERENAR

UN MOMENT PER A TU

Que bé poder fer una parada i tenir una estona de tranquil·litat per desconnectar del ritme diari.

Al Viena hi trobareu opcions llamineres com el cinnamon roll, el pastís de xocolata, el pastisset de Lisboa, la tartelette de poma, la magdalenta de xoco blanca, el beignet de xocolata…

Tot, és clar, acompanyat per les nostres receptes més elaborades de cafeteria, com el clàssic Suís amb nata, el nostre Cappuccino, amb una base de caramel de galeta belga o el Te Royal, amb canyella i espècies. Val la pena parar a berenar al Viena, oi?

SOPAR

PIZZES

Elaborades de manera tradicional i amb els millors ingredients: farina, mozzarella fresca, base de tomàquet natural, oli d’oliva i els millors toppings.

Abans d’arribar als restaurants, les masses reposen 48 hores i fermenten 12 hores més.

ENTREPANS PER A TOTS

Amb carnis homemade al nostre obrador, com l’hamburguesa, 130 grams de carn 100% bovina; el frankfurt, embotit en tripa natural; la salsitxa del país; el zipi; el pulled pork…

Sempre amb pans elaborats al nostre forn de pa.