SEGURETAT I PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Privacitat i Protecció de dades personals

Com a norma general, la utilització de la web d’Establiments Viena, SA (en endavant, VIENA), no requereix com a condició prèvia que els usuaris revelin les seves dades personals.

No obstant això, l’usuari podrà remetre a VIENA, amb domicili social al C / de Vinyals nº 61, 08221 Terrassa (Barcelona), les seves dades de caràcter personal mitjançant els diferents formularis que a aquest efecte poden disposar-se a la pàgina web . Aquests formularis inclouen informació concreta sobre les finalitats per a les quals les seves dades seran tractades, en compliment a les exigències establertes en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i restant legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les seves dades personals seran tractades  per VIENA de forma confidencial i només per a aquelles finalitats que vostè hagi consentit.

L’informem que les seves dades no seran cedides, venudes, llogades o posades a la seva disposició de cap altra manera a cap tercer, excepte a aquells proveïdors de serveis de VIENA que realitzin determinades activitats per a la companyia (com ara, l’enviament de les comunicacions, proveïdors de serveis informàtics, etc.), però en cap cas per les seves finalitats pròpies.

Possibles finalitats

L’informem que les dades personals que vostè ens faciliti podran ser tractades per Establiments Viena, SA per a les següents finalitats:

  • Si és el cas, gestionar i respondre a la seva consulta o sol·licitud, així com l’enviament de documentació en el cas que així ho requereixi.
  • Si és el cas, gestionar i tramitar la seva participació en el concurs, així com analitzar les obres aportades pels participants.
  • Si és el cas, rebre, avaluar i tramitar la seva candidatura, així com gestionar la seva participació en un procés de selecció.
  • Si és el cas, comunicar ofertes laborals de Viena que encaixin amb el perfil professional que vostè ens ha facilitat.
  • Si és el cas, realitzar proves psicotècniques en el cas que així es requereixi per part de Viena per participar en el procés de selecció per al que vostè hagi presentat la seva candidatura.
  • Si és el cas, atendre i tramitar la seva sol·licitud o proposta de col·laboració en una acció social, així com l’enviament per a l’enviament de documentació en el cas que així ho requereixi.
  • Si és el cas, atendre i tramitar la seva sol·licitud de visita escolar a les nostres instal·lacions, així com l’enviament de documentació en el cas que així ho requereixi.
  • L’enviament de la Newsletter i comunicacions comercials personalitzades sobre productes i serveis de Viena per mitjans electrònics, en cas que així ens hagi autoritzat.

Terminis de conservació

Les seves dades es conservaran durant el termini establert d’acord amb el quadre següent, llevat que vostè consenti que es conservi durant un termini superior, sense perjudici de conservació i manteniment sota el degut bloqueig per tal de posar-ho a disposició de les autoritats. Recordi que pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment.

Exercici de drets i reclamacions davant l’AEPD

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició, mitjançant  l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça [email protected], o si ho prefereix, mitjançant correu postal dirigit a l’adreça C / de Vinyals nº 61, 08221 Terrassa (Barcelona), en el qual l’Usuari s’identificarà i indicarà amb claredat l’objecte de la seva sol·licitud.

Amb l’objectiu de que la informació continguda als nostres fitxers estigui sempre actualitzada, preguem als nostres usuaris que ens comuniquin, el més aviat possible, les modificacions i rectificacions de les seves dades de caràcter personal.

VIENA li recorda que podrà exercir el seu dret de reclamació davant l’autoritat de control competent, Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.aepd.es

Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades

En cas de dubte, qüestió o reclamació sobre la manera com gestionem les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a l’adreça de correu electrònic [email protected].

Nivells de Seguretat

La informació rebuda per VIENA mitjançant la present pàgina Web serà tractada amb la màxima reserva i confidencialitat. Així mateix, en resposta a la preocupació de VIENA per garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades personals, hem adoptat tots els mitjans tècnics al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través del lloc web. En tot cas, cal tenir en compte que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.