VIENESOS

PARLEM AMB LA MÍRIAM PRAT

La Míriam és més coneguda a IG com @mirpratur

Aquest estiu ha tastat el nostre Pollastre del Diumenge i per ella: ha estat la seva salvació! No et perdis l’entrevista sencera.

HoLa Míriam!
Aquest estiu, tu i la teva família heu tastat El Pollastre del Diumenge. Digue’ns, com ha encaixat el nostre pollastre en el vostre dia a dia? El recomanaries als teus seguidors com un comodí pels dinars d’estiu? Per què?
1. Clienta del Viena? 😊

Sí, m’encanta. A qui no li agrada el Viena? Abans de tenir els petits hi anava a esmorzar sola tranquil·lament, i ara s’ha convertit en un imprescindible per a tota la família i hi acostumem a anar per dinar o sopar tots junts. 

2. Com és un dia normal a la teva vida?

Als matins preparo als nens per anar a escola i vaig a entrenar. Seguidament, torno a casa i dedico unes hores a crear contingut (vídeos/fotos) i responc missatges pendents. Preparo el dinar, i a la tarda estic amb els petits. 

“EL POLLASTRE DEL DIUMENGE ÉS LA NOSTRA SALVACIÓ (HA, HA!). ÉS IDEAL PER A GENT COM NOSALTRES, QUE IMPROVISA, O QUAN NO ET VE DE GUST CUINAR”

3. A què li dediques més temps i esforç?

A la meva família. Tinc un nen molt petitet que requereix molta atenció. 

També dedico molt temps a la meva feina, a crear contingut per a Instagram. Faig vídeos relacionats amb l’educació (soc mestra però ara em dedico a les xarxes).

4. Com compagines la teva feina d’influencer amb la vida personal?

La feina d’instagramer no s’acaba mai, però ara he optat per seguir un horari. Aprofito els matins i els vespres, quan els nens estan a escola o descansant. 

“HA ESTAT UN DESCOBRIMENT! A PART DE BONÍSSIM ÉS UN COMODÍ A CASA NOSTRA. “

5. Què és el que més t’agrada fer en família?

M’encanta fer activitats per a nens, ho gaudim tots un munt. Veure les seves cares d’il·lusió no té preu! També ens encanta fer coses senzilles, com pícnics o passejos per la platja.

6. Qui cuina a casa?

Cuino més jo que la meva parella, però perquè ell treballa a fora. 

7. Ets de les que improvises o de les que organitzes?

Nosaltres som d’improvisar al 100%. Mai sé el que faré per dinar o sopar. Miro el que hi ha a la nevera i a partir d’aquí creo el menú. 

8. Com encaixa El Pollastre del Diumenge en la vostra vida en família?

El Pollastre del Diumenge és la nostra salvació (ha,ha!). És ideal per a gent com nosaltres, que improvisa, o quan no et ve de gust cuinar o vols sorprendre els convidats.

9. Què teniu en compte a l’hora de comprar el dinar de tota la família?

Com que nosaltres improvisem molt, també ho fem a l’hora de comprar. No seguim cap llista. El que sí que procurem és comprar menjar saludable i no caure en el parany dels processats. Intentem seguir una dieta sana i equilibrada.

10. Cuinar amb nens: diversió o un bon sarau?

Diversió! Cuinar amb nens és aprenentatge, i a més ens ho passem molt bé. A la cuina aprenen numeració, llenguatge, valors… és fantàstic!

11. Què et motiva a l’hora de descobrir nous productes i receptes per a la teva família?

Sempre em plantejo si els hi agradarà, especialment a la Júlia, la meva nena gran. A la vegada, també em plantejo si a la gent li pot interessar la recepta, a l’hora de compartir-ho al meu perfil (també compartim receptes per a fer amb els petits de la casa). M’encanta que a part de bones, siguin senzilles i ho puguin fer els nens amb facilitat.

12. Què t’ha semblat El Pollastre del Diumenge?

M’ha encantat! És un gran descobriment! A part de boníssim és un comodí a casa nostra. Quan no ens ve de gust cuinar o tenim convidats toca… POLLASTRE DEL DIUMENGE!!