NOVETATS

REDESCOBRIM GRANOLLERS

Avui, dilluns 29 de març, hem donat la benvinguda al nou Viena de Granollers centre.

Viena compta amb 5 restaurants a la comarca del Vallès Oriental: 1 al centre de Granollers i 4 xalets ubicats a les zones comercials del Ramassar, Mollet, Montmeló i Lliçà d’Amunt.

El nou establiment s’ubica a la Plaça Lluís Perpinyà número 28, a dos minuts caminant del restaurant actual i té un doble accés d’entrada i de sortida, per la mateixa plaça i pel carrer Marià Sans, just on s’alça la nova Policlínica de Granollers. 

Es tracta d’un local ampli, amb una gran terrassa, on poder gaudir a l’aire lliure. El nou Granollers compta amb una decoració personalitzada ja que hem introduït nous elements exclusius mai vistor a cap altre Viena. L’interior està distribuït en una única planta i organitzat en diferents espais: zona de taules i de sofàs, reservats per a grups i un espai de jocs infantils, l’espai Globus.

El nou restaurant està certificat, com ho estan la resta de locals, centres de producció i oficines centrals, en AENOR COVID-19. El segell avala les bones pràctiques en la implantació de mesures de seguretat i d’higiene aplicades per la companyia en la gestió del coronavirus, auditant l’efectivitat de les mesures implantades per Viena en termes de salut laboral, bones pràctiques de neteja i d’higiene, mesures organitzatives, mesures de protecció, formació, informació i comunicació.

Viena va ser pionera en aquesta certificació als inicis de la pandèmia, convertint-se en la primera cadena de restauració en iniciar el procés de certificació a Espanya.