NOVETATS

NOU VIENA A PASSEIG SANT JOAN

Obrim un nou restaurant en el segon millor carrer del món.

Un nou espai a la ciutat comdal que còmode i diàfan on s’hi distingeixen diferents zones amb taules i sofàs dissenyades per a gaudir d’una autèntica experiència Viena, en qualsevol moment del dia o de la nit.

Els editors de totes les revistes Time Out a nivell mundial van votar el Passeig de Sant Joan de Barcelona com a segon millor carrer del món on viure, només per sota de Smith Street, a Melbourne. I el Viena, no hi podia faltar: just al baixos de l’emblemàtica Biblioteca Arús, al número 26 del passeig. Ara sí que podem donar el restaurant per estrenat!

El nou local compta amb una superfície de 200 m² i inclou diferents espais, on destaca un espai infantil. El restaurant té capacitat per a 150 comensals i està format per un equip de 20 persones, 11 de les quals són de nova incorporació.

Aquest restaurant és l’únic a Barcelona que compta amb un espai de jocs pels petits viatgers del Viena, l’espai Globus. Els infants podran endinsar-se i perdre’s en el laberint i jugar amb les pantalles interactives distribuïdes a les parets de l’ espai. Sense dubte, un lloc on els nens podran passar una bona estona i fer volar la imaginació!