NOVETATS

NOU VIENA GRAN VIA

Reobrim Viena Gran Via (Sabadell) amb una nova decoració molt més moderna i adaptada a les necessitats diàries dels vienesos. 

Hem incorporat nous colors, acabats i un mobiliari renovat que ens ajuden a recrear diferents espais que conviden a passar una agradable estona amb nosaltres, gaudint de les vostres receptes preferides.

Disseny i gastronomia són dos conceptes que van de la mà. Per això, el nostre objectiu era poder oferir el millor espai i ambient perquè en venir a esmorzar, dinar, berenar o sopar, la teva visita resultés la millor, amb el mateix tracte de sempre, les teves receptes preferides i l’ambient més acollidor.

El canvi s’inicia amb una intenció ferma, reflectir en el local de Viena Gran Via, una imatge més actual, renovada, i adequada a la carta actual, però sense perdre la tradició familiar del negoci. Un espai confortable i diferenciat de la resta de propostes Viena de la mateixa zona, mantenint l’ ambient proper amb el client.

EL RESULTAT

Quan arribes al restaurant, el canvi s’aprecia des del carrer. Hem canviat radicalment els tons, façana completament en gris fosc, i el rètol de l’entrada en taronja il·luminat amb bombetes a to. La porta s’ha canviat per una de vidre sense perfileria, que permet gaudir de tot el local, convida a entrar-hi, i aporta llum i amplitud a l’interior de la sala.

El resultat de l’interior és immillorable; nous colors i acabats, amb obra vista, motllures a contrast i rajoles en un nou to blau. El paviment de parquet o de mosaic hidràulic en blanc i negre trenquen la longitudinalitat del local i ajuden a recrear diferents espais que s’adapten a les necessitats dels nostres clients al llarg del dia.

La intenció era generar contrastos, industrial però càlid, amb un mobiliari que destaqués i convidés a passar bones estones.

Al fons, una zona més informal, recuperant els ja clàssics sofàs de Viena estil chester que contrasten amb la zona de sofàs taronges, ideal per a les trobades en grup. Cadires entapissades i una paret panellada en mirall, aporta més amplitud visual i emmarca la nova taula comunal. La intenció era generar contrastos, industrial però càlid, amb un mobiliari que destaqués i convidés a passar bones estones.

La il·luminació s’ha substituït per les nostres ja reconegudes làmpades taronges, i hem enriquit l’espai incloent tot tipus de plantes.

Un nou espai que s’adapta millor als vostres plans diaris perquè quedeu on sempre i ho passeu com mai 🤗. Us hi esperem, Vienesos!