MEDI AMBIENT

FER MÉS AMB MENYS

El nostre compromís amb el medi ambient.

Perquè al Viena sabem que cuidar del nostre entorn és responsabilitat de tots, ja fa anys que treballem per reduir la nostra petjada mediambiental.

La destrucció dels hàbitats naturals és un dels elements que més poden influir en la propagació de les pandèmies. Per això és de vital importància protegir tots els ecosistemes i condicionants medi ambientals.

En aquest sentit, el projecte Viena continua incorporant com a pilar de la seva Declaració de Principis l’objectiu de “deixar un món més bell per als nostres fills”. Aquest propòsit contempla actuar de manera conscient i responsable en qualsevol efecte que la seva activitat pugui tenir en l’entorn, i l’enfoca envers el compromís de protegir el medi ambient.

Amb aquest convenciment, hem començat a sistematitzar aquesta gestió a través de la Política mediambiental, la qual promou la ideació de fórmules per reduir la nostra empremta mediambiental, buscant constantment alternatives més sostenibles i orientada a construir una cultura enfocada a “fer més amb menys”, i a fer- ho de manera respectuosa amb l’entorn.

La comunicació, la formació i el compromís de tot l’equip Viena són claus per aconseguir aquests objectius.

ÀMBITS D'ACTUACIÓ PER A UN VIENA MÉS SOSTENIBLE

Hi ha 4 àmbits en els quals l’empresa pot actuar en matèria mediambiental:

  • ÚS SOSTENIBLE DELS RECURSOS
  • GESTIÓ I PREVENCIÓ DEL RESIDUS I ECONOMIA CIRCULAR
  • CONTAMINACIÓ
  • PROTECCIÓ DE LA BIODIVERSITAT

En base a aquests 4 grans fronts, estem treballant en diversos projectes com la reducció i la prevenció de la contaminació associada a l’activitat del negoci; el desenvolupament de programes per a la correcta segregació i gestió dels residus; el control de les aigües re-siduals; la construcció d’edificis energèticament més eficients; la implantació de punts de càrrega de vehicles elèctrics; la reducció dels malbarataments, i l’ús de packaging sostenible.

 

Ja hi ha hagut canvis i més que en vindran!