MEDIAMBIENT

ELECTROLINERES

Reafirmem el nostre compromís amb la sostenibilitat instal·lant electrolineres en els aparcaments dels nostres restaurants.

El nou panorama de la mobilitat porta amb si grans oportunitats per donar suport a la sostenibilitat. Avui parlem d’una mesura en particular, clau per a la nova realitat de la mobilitat sostenible.

Reafirmem el nostre compromís amb la sostenibilitat instal·lant carregadors elèctrics de 50 kW per a vehicles en els aparcaments dels nostres restaurants. Això significa que, de mitjana, en menys de mitja hora un usuari podria carregar fins al 80% de la bateria del seu vehicle. L’acord de col·laboració amb Iberdrola, líder en el sector elèctric, ens ha permès instal·lar vint-i-dos punts de recàrrega, repartits en catorze establiments. El nostre objectiu és tenir 30 carregadors elèctrics instal·lats en acabar aquest any, arreu del territori català.

Els nostres restaurants ofereixen bons moments als nostres clients alhora que opcions i serveis que ajuden a cuidar el medi ambient

D’aquesta manera, les electrolineres ens permeten oferir un servei més als nostres clients en el moment en què s’acosten a un dels nostres restaurants, i gaudeixen del seu àpat. Els nostres restaurants ofereixen bons moments als nostres consumidors alhora que opcions i serveis que ajuden a cuidar el medi ambient, promovent així l’ús del cotxe elèctric, és a dir, sense emissions de gasos a l’atmosfera.

Aquest tipus d’acords són un exemple clar de cap a on avancem, i fins a quin punt arriba la nostra implicació aportant solucions a la mobilitat sostenible proveint als ciutadans de nous punts de recàrrega i fent us d’aquests d’una manera cada vegada més còmoda i senzilla.

COMPROMESOS AMB EL MEDIA AMBIENT

Els recursos naturals són limitats, de manera que és indispensable tenir cura a l’hora d’utilitzar los. Així doncs, seran claus totes les accions que treballin a favor de l’eficiència i de la utilització responsable d’aquests recursos. Viena posa el focus en aquest aspecte, i l’articula estratègicament des de l’angle del: “Fer més amb menys”.

En definitiva, Viena té el compromís i la intenció de contribuir a la preservació del medi ambient. Més enllà del compliment legislatiu obligat, se sent compromesa amb la conservació de l’entorn i reafirma la seva responsabilitat vers la protecció del medi ambient. Per això la seva voluntat és continuar treballant i millorant les seves pràctiques en aquest àmbit de manera continuada.