MEDIAMBIENT

ELECTROLINERES

Reafirmem el nostre compromís amb la sostenibilitat instal·lant carregadors elèctrics en els aparcaments dels nostres restaurants.

El nou panorama de la mobilitat porta amb si grans oportunitats per donar suport a la sostenibilitat. Avui parlem d’una mesura en particular, clau per a la nova realitat de la mobilitat sostenible gràcies a la instal·lació de carregadors elèctric en els aparcaments dels nostres restaurants.

Viena reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat instal·lant carregadors elèctrics de 50 kW per a vehicles en els aparcaments dels nostres restaurants. Això significa que, de mitjana, en menys de mitja hora un usuari podria carregar fins al 80% de la bateria del seu vehicle. Per portar-ho a terme, tenim un acord de col·laboració amb Iberdrola, líder en el sector elèctric, el qual en un any s’ha traduït en la posada en marxa de vint-i-dos punts de recàrrega, repartits en catorze establiments i que compta amb la instal·lació de noves electrolineres en els mesos vinents. El nostre objectiu és tenir 30 carregadors instal·lats en acabar aquest any, arreu del territori català.

Els nostres restaurants ofereixen bons moments als nostres clients alhora que opcions i serveis que ajuden a cuidar el medi ambient

D’aquesta manera, les electrolineres ens permeten oferir un servei més als nostres clients en el moment en què s’acosten a un dels nostres restaurants, i gaudeixen del seu àpat. Així doncs, els nostres restaurants ofereixen bons moments als nostres consumidors alhora que opcions i serveis que ajuden a cuidar el medi ambient, promovent així l’ús del cotxe elèctric, és a dir, sense emissions de gasos a l’atmosfera.

Aquest tipus d’acords són un exemple clar de cap a on avancem, i fins a quin punt arriba la nostra implicació aportant solucions a la mobilitat sostenible proveint als ciutadans de nous punts de recàrrega i fent us d’aquests d’una manera cada vegada més còmoda i senzilla.

Aquesta iniciativa forma part dels compromisos de sostenibilitat que Viena porta a terme en el marc del moviment #TURNYOURGREENON, presentat a principis de 2020 i a partir del qual volem fer més visible el nostre esforç per contribuir al canvi global. Perquè cada gest compta i cal l’esforç de tots per reduir l’impacte de la nostra petjada al planeta.

En matèria d’energia, Viena dissenya els seus restaurants, centres de producció i oficines incorporant mesures de mitigació i instal·lacions ecoeficients en tot el que respecta a equips de cuina, il·luminació i climatització.

COMPROMESOS AMB EL MEDIA AMBIENT

Els recursos naturals són limitats, de manera que és indispensable tenir cura a l’hora d’utilitzar los. Així doncs, seran claus totes les accions que treballin a favor de l’eficiència i de la utilització responsable d’aquests recursos. Viena posa el focus en aquest aspecte, i l’articula estratègicament des de l’angle del: “Fer més amb menys”.

En definitiva, Viena té el compromís i la intenció de contribuir a la preservació del medi ambient. Més enllà del compliment legislatiu obligat, se sent compromesa amb la conservació de l’entorn i reafirma la seva responsabilitat vers la protecció del medi ambient. Per això la seva voluntat és continuar treballant i millorant les seves pràctiques en aquest àmbit de manera continuada.