SOCIETAT

RECAPTE 80.000E PER A LA
GASOL FOUNDATION

Pau Gasol, president i fundador de la Gasol Foundation agraeix personalment a tots els Vienesos la vostra aportació.

Ho hem tornat a fer, vienesos! Gràcies a la vostra solidaritat i col·laboració, la nostra campanya «Cèntim a cèntim, fem futur» ha aconseguit recaptar més de 80.000 €, a través de les microdonacions realitzades als nostres establiments de Catalunya i València.

La campanya ha estat vigent durant tot l’estiu, amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte d’investigació PASOS, un estudi pioner per avaluar l’activitat física i els estils de vida dels infants i adolescents espanyols de 8 a 16 anys i les seves famílies. Els resultats que se n’extreguin ajudaran a establir línies d’actuació en pro d’uns hàbits saludables que acompanyaran els infants al llarg de la seva vida.

El 3 de setembre, la Gasol Foundation va presentar els primers resultats obtinguts amb aquest estudi, que podeu consultar al seu web (www.gasolfoundation.org/ca/).

L'ENTITAT

La Gasol Foundation centra els seus esforços a desenvolupar activitats i programes amb un objectiu comú, reduir els índexs d’obesitat infantil a través de la promoció de quatre pilars saludables principals: l’esport i l’activitat física, una alimentació saludable, la importància del descans i el benestar emocional. Sota el lema Lead by Example (Predica amb l’exemple) totes les seves iniciatives, activitats i programes a Espanya i els Estats Units involucren als pares i mares, així com als germans/as per a empoderar a les mateixes famílies a fer el canvi cap a una vida saludable per si mateixes.

L’estudi PASSOS té com a objectiu establir una gran xarxa d’entitats que treballin juntes en pro de la salut infantil i que marquin aquesta iniciativa com l’inici d’una aliança de llarg recorregut.