SOCIETAT

CÈNTIM A CÈNTIM, FEM MEMÒRIA

Viena impulsa una nova iniciativa solidària amb la col·laboració de la Fundació Pasqual Maragall.

Cèntim a cèntim, els vienesos col·laboren en la recaptació de fons per a un futur sense Alzheimer. Es tracta d’una petita aportació de tots destinada a la investigació per vèncer aquesta malaltia. Una malaltia que, a hores d’ara, afecta més de 46 milions de persones a tot el món.

L’import recaptat en aquesta iniciativa es destinarà, íntegrament, a la nova Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, impulsada per Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC), el centre d’investigació de la Fundació Pasqual Maragall, que estudia el risc de desenvolupar demència a cinc anys vista en persones amb un risc accentuat de patir la malaltia. Així mateix, analitzarà si revelar aquesta informació genera un impacte emocional en els participants i s’oferirà un pla d’acció que disposarà de consells de prevenció primària per reduir els factors de risc modificables de la malaltia, i que oferirà la seva participació en estudis específics de detecció i prevenció de la malaltia d’Alzheimer.

Totes les aportacions es destinaran a la investigació per vèncer l’Alzheimer.

La Fundació té com a principis el respecte,la integritat ila transparència; valors que també compartim al Viena. Petits gestos quotidians poden significar grans canvis; perquè al Viena som dels que creiem fermament que, amb el nostre esforç i compromís diaris, podem ajudar a deixar un món més bell a les generacions que vindran.

Som la primera empresa de restauració que aposta per l’arrodoniment solidari, gràcies a Worldcoo, l’start-up catalana que integra les ONG, les empreses i els ciutadans per a la cooperació. Ells van idear aquesta nova forma de donar de manera col·lectiva a través dels petits gestos de cadascú.

La iniciativa es posa en marxa als establiments de Catalunya i València per a tots els clients que paguen amb targeta. També es poden fer a través de la web, on veureu la suma total de recaptacions. Perquè cèntim a cèntim, anem sumant i fem memòria.

COM PUC ARRODONIR LA MEVA COMANDA?
És tan fàcil com dir «sí».

1. Fes la teva comanda a caixa.

2. Digues que pagues amb targeta.

3. Clica «sí» a la pantalla del datàfon quan et demani si vols arrodonir la teva comanda.

4. Paga amb normalitat.

Portem a terme aquesta iniciativa amb la col·laboració de: