SOCIETAT

CÈNTIM A CÈNTIM, FEM FUTUR

Viena impulsa nova iniciativa solidària amb la col·laboració de la Gasol Foundation

L’import recaptat es destinarà íntegrament a l’estudi pioner
PASOS, per avaluar l’activitat física i els estils de vida
dels nens/es de 8 a 16 anys.

Coincidint amb la temporada estival, llencem una nova campanya de recaptació solidària que ens acompanyarà durant els propers mesos. L’import recaptat es destinarà íntegrament al projecte d’investigació PASOS (Physical Activity, Sendentarism and Obesity in Spanish Youth), un estudi pioner per avaluar l’activitat física i estils de vida dels nens/es i adolescents espanyols dels 8 als 16 anys i les seves famílies, els resultats del qual ajudaran a establir unes línies d’actuació en pro d’uns hàbits saludables d’acord a la realitat dels infants.

Ara que arriben les vacances d’estiu, és una oportunitat única perquè els nens juguin i practiquin esports sense presses, i amb més disponibilitat de temps. El joc a l’aire lliure és molt positiu per al seu desenvolupament físic i social. La Gasol Foundation centra els seus esforços en desenvolupar activitats i programes pels joves a través de 4 pilars saludables principals: l’esport i l’activitat física, una alimentació saludable, la importància del descans i el benestar emocional.

Totes les aportacions es destinaran a l’estudi PASOS.

Podeu col·laborar en aquest projecte en qualsevol dels nostres Establiments Viena de Catalunya i València, on els clients que paguin en targeta poden arrodonir l’important de la seva comanda i donar una petita quantitat a la fundació. Podeu seguir en temps real les donacions realitzades a través del web www.viena.es, on també podeu fer noves aportacions i seguir sumant en aquesta recaptació. Perquè amb la suma de tots, fem molt!

El 3 de setembre, la Gasol Foundation va presentar els primers resultats obtinguts amb aquest estudi, que podeu consultar a la seva web (www.gasolfoundation.org/ca/)

COM PUC ARRODONIR LA MEVA COMANDA?
És tan fàcil com dir «sí».

1. Fes la teva comanda a caixa.

2. Digues que pagues amb targeta.

3. Clica «sí» a la pantalla del datàfon quan et demani si vols arrodonir la teva comanda.

4. Paga amb normalitat.

Portem a terme aquesta iniciativa amb la col·laboració de: