SOCIETAT

PORTEM RECAPTATS 140.000€ PER A LA
LLUITA CONTRA L'ALZHEIMER

Cristina Maragall, presidenta i portaveu de la Fundació Pasqual Maragall agraeix personalment a tots els Vienesos la vostra aportació.

Viena impulsa una nova iniciativa solidària amb la col·laboració de la Fundació Pasqual Maragall, per la investigació per vèncer l’Alzheimer. Una malaltia que, a hores d’ara, afecta més de 46 milions de persones a tot el món.

Gràcies a l’esperit solidari dels vienesos, la nostra campanya Cèntim a cèntim, fem memòria ha aconseguit recaptar fins ara un total de 140.000 €, a través de les microdonacions fetes als nostres establiments de Catalunya i València. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de tots els clients de Viena, en aquesta causa que lluita per un benefici en comú.

“VIENESOS HEM RECAPTAT UNA XIFRA RÈCORD GRÀCIES A LA VOSTRA GENEROSITAT. QUIN ORGULL TREBALLAR AMB VOSALTRES. “

Volem recordar que l’import recaptat es destinarà a continuar fent recerca per prevenir l’Alzheimer. En concret, a la nova Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, impulsada pel centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall, que estudia el risc de desenvolupar demència a cinc anys vista en persones amb un risc accentuat de patir la malaltia.

Podeu seguir sumant en aquesta recaptació, arrodonint el preu de la vostra comanda a través de la tecnologia de pagament amb targeta als nostres locals de Catalunya i València, o fer la vostra donació a través del web www.viena.es, on també podeu seguir en temps real la suma de donacions que heu realitzat fins al moment.

L'ENTITAT

La Fundació Pasqual Maragall té com a objectiu fomentar i ajudar la investigació científica en l’àmbit de l’Alzheimer. La seva inversió més important es destina a projectes d’investigació científica per a la prevenció de l’Alzheimer i la millora de la qualitat de vida dels afectats i els seus familiars.

L’import recaptat en aquesta iniciativa es destinarà, íntegrament, a la nova Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, impulsada per Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC), el centre d’investigació de la Fundació Pasqual Maragall, que estudia el risc de desenvolupar demència a cinc anys vista en persones amb un risc accentuat de patir la malaltia. Així mateix, analitzarà si revelar aquesta informació genera un impacte emocional en els participants i s’oferirà un pla d’acció que disposarà de consells de prevenció primària per reduir els factors de risc modificables de la malaltia, i que oferirà la seva participació en estudis específics de detecció i prevenció de la malaltia d’Alzheimer.