ESTEM MOLT BONS

Els Vienesos tenim moltes ganes d’estiu, i el Viena és el lloc on gaudir-lo!

A Viena ens encanta l’estiu perquè inaugurem els plans improvisats de relax, de soparets i terrasses il·luminades, un entorn màgic i familiar on gaudir de les nostres receptes preferides.

L’esperàvem amb impaciència, i ara sí, l’estiu ja és aquí! Una època de temps lliure i de relax, de soparets a l’aire lliure, de trobades amb la família i els amics i, sobretot, de molta estona per improvisar i gaudir de bons moments a l’entorn d’una taula. Una estació que ens agrada molt perquè dediquem temps a allò que més ens agrada: assaborir els petits plaers de l’estiu.

Volem formar part del vostre estiu; ser el punt de trobada dels vienesos, i per això, us proposem una manera diferent de viure els vespres dels divendres a les nostres terrasses: decoració especial i photocall, música d’ambient al ritme del nostre DJ, entreteniment per als més petits, i premis a l’instant, amb La RIFA. Només hi falteu vosaltres! Us hi esperem!

LA RIFA

A partir del 4 de juliol, participa en una nova edició de La Rifa i guanya productes i receptes del Viena, a l’instant!

Vine, fes la teva comanda, i entra al nostre sorteig. Tots els tiquets que tinguin un valor igual o superior a 6€ rebran un tiquet de ‘La Rifa, Estem molt bons’ amb un codi alfanumèric. Haureu de registrar-vos a la web de La Rifa, introduir el codi, i al moment sabreu si heu guanyat una de les nostres receptes.

Si heu resultat premiats, rebreu un correu electrònic amb un codi QR, ensenyeu-lo al taulell i el nostre equip us l’entregaran. Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar les Bases Legals.

LA NIT

Gaudir dels dies llargs significa gaudir de l’aire lliure. Volem que les nostres terrasses siguin un lloc de celebració, així que hem organitzat 8 festes itinerants a 8 dels nostres restaurants perquè gaudiu d’un pla diferent amb nosaltres.

Tots els divendres des del 8 de juliol fins al 26 d’agost, de 19.30h a 22.30h, organitzarem una festa on la música i les activitats infantils (pintacares i globoflexia) esdevindran les protagonistes de les nostres terrasses.

Sopa, pren un refresc, i fes-te una foto al nostre photocall mentre gaudeixes del millor ambient acompanyat dels teus. 

I recordeu que seguim endavant amb la nostra campanya «Centim a cèntim amb els joves», amb Salut Mental Catalunya que ja suma més de 300K donacions realitzades pels nostres clients. Però no ens aturem! Seguim recaptant més fons per proporcionar a joves a partir dels 16 anys amb algun tipus de malestar emocional, l’acompanyament emocional i psicològic necessari per ajudar-los a millorar el seu benestar emocional. Podeu col·laborar en aquest projecte en qualsevol dels nostres Establiments Viena de Catalunya, on els clients que paguin en targeta poden arrodonir l’import de la seva comanda i donar una petita quantitat a l’entitat. Podeu seguir en temps real les donacions realitzades a la web de projecte, on també podeu fer noves aportacions i seguir sumant en aquesta recaptació.