Bunyols venecians
En italià es diuen “fritole venexiane”. Es veu que són unes postres molt importants a Itàlia i que vénen d’una època que es diu Renaixement.
Deliciosos!
Hi ha plats que són típics del Carnaval i que són diferents a cada país. A Itàlia en fan de molt bons!clic
En italià es diuen “fritole venexiane”. Es veu que són unes postres molt importants a Itàlia i que vénen d’una època que es diu Renaixement.
Deliciosos!
Un plat que té l’origen al Carnaval de la ciutat de Verona. Estan fets de patates i se’ls pot afegir formatge, pollastre, carn...
Boníssims!
El primer dia de Carnestoltes el celebrem menjant botifarra d’ou, coca de llardons i truita. És per això que aquest dia es diu Dijous gras, dijous llarder o dia de la truita.
Al Jac li encanta el flautí de truita!
Sabies que...
A Venècia no hi ha cotxes? Tots els carrers són de vianants i quan la gent s’ha de desplaçar lluny, ho ha de fer amb barca pels canals. En lloc d’autobusos tenen unes embarcacions que es diuen "vaporettos" i en lloc de taxis tenen "góndoles".
Que divertit, oi?
Venècia és una illa? La ciutat de Venècia es troba en una llacuna i està envoltada per un munt d’altres illes. Exactament per 118 illes! I saps quants ponts les uneixen? 455 ponts! Uauuu!!! T’imagines quants viatges amunt i avall es poden arribar a fer?
Les màscares d’ocell, aquelles que tenen el nas tan llarg, servien perquè els metges no es posessin malalts. Fa molts anys, durant l’època de la pesta negra, que era una malaltia que es contagiava molt fàcilment, els metges es posaven les màscares d’ocell per tal de no encomanar-se i poder anar d’un poble a l’altre a curar els malalts. Quin bon invent, gràcies a les màscares van poder ajudar molta gent!
Visca!
Antoni Vivaldi era venecià!
Va ser un músic molt famós, sobretot per ser el compositor de LES QUATRE ESTACIONS. Són uns concerts tan bonics que sembla que cantin els àngels!