Manifesto Vienès

Sóc vienès perquè viatjo, descobreixo, assaboreixo, comparteixo i somio.

Perquè viatjo...

Sóc un explorador curiós que fa un viatge per la vida i per Europa, enamorant-se cada dia del que és la cultura popular europea.

Un viatge que em transporta a noves destinacions, en companyia o solitud, i m’inspira a descobrir el meu voltant amb una nova mirada.

I perquè viatjo, sóc vienès.

Perquè descobreixo...

Viatjo per la cultura popular europea, pels seus punts de trobada i testimonis de la seva història, aprenent l’art, la música i les paraules. Perquè només descobrint d’on venim, podem decidir cap on anem.

Camino pels carrers d’una ciutat europea i arribo a una plaça que no conec. En una terrassa descobreixo una conversa, llegeixo un llibre o escolto una cançó, en llengües que ignoro i que alhora entenc.

I perquè descobreixo, sóc vienès.

Perquè assaboreixo...

Europa és una cruïlla de camins i jo el viatger que assaboreixo el menjar popular europeu. Un menjar que preserva receptes i vetlla pel producte, amb l’esperit honest i transparent dels artesans moderns.

Assaborir un plat nou o gaudir de l’aroma d’un bon cafè, i millor en bona companyia. Perquè les aromes i els sabors construeixen la meva memòria.

I perquè assaboreixo, sóc vienès.

Perquè comparteixo...

Visc amb esperit europeu. Una manera de ser, una manera de fer, una filosofia de vida. Viatjo amb optimisme i amb valors, d’una manera única, gaudint i aprenent dels petits moments.

Tresors intangibles, moments, il·lusions i records que prenen sentit quan els comparteixo amb els meus i construeixen el nostre llegat comú.

I perquè comparteixo, sóc vienès.

Perquè somio...

Vull preservar i popularitzar el llegat de la cultura europea i contribuir a construir el de les generacions futures.

Camino amb els peus a terra i amb la mirada amunt, atent a tot allò que em queda per descobrir, assaborir i compartir. No renuncio a seguir somiant cada dia per deixar un món més bell als nostres fills.

I perquè somio, sóc vienès.

Test del Vienès