Vienesos

Persones que viatgen per la vida amb optimisme, valors i d’una manera única, gaudint i aprenent dels petits moments i compartint tot allò viscut.

Darrere la barra amb Eloi Poyato

És estudiant de Gestió Aeronàutica a la UAB i fa tres anys que treballa al Xalet Viena de Sant Cugat, compaginant els seus estudis amb la feina.

“Aquest any he decidit endinsar-me en una nova aventura i faré un Erasmus a Eslovènia. M’agrada conèixer nous indrets i sobretot, viure’ls en primera persona

Quan vas començar a formar part de l’equip Viena?

Fa tres anys. Aleshores començava a estudiar a la universitat i volia compaginar els estudis amb una feina i un amic em va explicar que el Viena és una empresa amb flexibilitat horària pels estudiants. Per això, vaig decidir anar a l’entrevista.

La millor anècdota que recordes del Viena?

Recordo quan, aquí al Viena de Sant Cugat vam guanyar el Premi de l’Excel·lència i l’obsequi era passar tot un dia junts a Port Aventura. Va ser una jornada diferent i molt divertida!

Aquí tot avança a un ritme molt ràpid, adaptant-se als nous temps. Imagineu-vos tot el que han viscut els que porten aquí més de 15 anys!

Què és el que més t’apassiona d’aquesta feina?

El treball en equip. Quan entres per la porta en un Viena el primer que es respira és la col·laboració i el bon ambient entre l’equip. A mi personalment m’ha agradat veure l’evolució en les metodologies de treball, des que vaig entrar fa 3 anys s’han anat incorporant nous procediments per optimitzar els processos de treball. Veig que aquí tot avança a un ritme molt ràpid i m’agrada veure l’evolució. Imagineu-vos tot el que han viscut els que porten aquí més de 15 anys!

Compagines els estudis de Gestió Aeronàutica a la UAB de Sabadell amb el Viena. Es pot compatibilitzar bé?

Sí, sempre se’m ha respectat i he pogut adaptar els horaris del Viena en funció a les classes i feina acadèmica sense problemes. En total, he estat 3 anys compaginant les dues coses i sempre m’ha anat molt bé.

Què et va motivar a estudiar aquesta carrera?

Ja des de petit m’agradava molt el món dels avions i aeroports. A mesura que vaig anar creixent vaig seguir pensant en dedicar-me a aquest sector i aleshores una professora em va explicar que existia aquesta sortida professional, vaig informar-me’n assistint a les sessions informatives de la universitat i vaig decidir apuntar-m’hi.

On et veus en un futur?

M’agradaria treballar en el Departament d’Operacions d’una empresa d’aerolínees. Crec que en un departament d’aquest tipus es plantegen molts reptes de planificació, organització i optimització de recursos que em criden molt l’atenció i em motiven a treballar-hi.

M'he informat i he llegit sobre la història d'Eslovènia, però pel que fa a l'actualitat, prefiero conèixer-la en primera persona.

Has decidit anar a fer un Erasmus a Eslovènia. Per què aquest destí?

La UAB té convenis amb universitats de diferents ciutats europees i d’entre elles, vaig escollir Eslovènia perquè conec a gent que ha estudiat allà i sempre me’n han parlat molt bé. Estaré a Liubliana, una ciutat amb molta vida, amb molts estudiants també. M’he informat i he llegit sobre la seva història però pel que fa a l’actualitat, prefereixo conèixer-la en primera persona allà.

Què és el que més t’apassiona d’aquesta experiència?

L’oportunitat de perfeccionar l’anglès, conèixer a gent nova i viatjar molt pels països que estan al voltant d’Eslovènia. A la vegada, també m’il·lusiona saber que quan torni, després d’aquests 6 mesos, ja podré centrar-me amb el meu futur professional.

ELS DESTACATS DE L’ELOI

Un racó d’Europa

Praga, vaig anar-hi fa un parell d’anys i em va agradar molt.

Un plat europeu

La pizza de qualsevol tipus, m’encanta!

La millor companyia

La meva família, els meus amics i la meva parella.

Una recepta del Viena

La Coca Provençal.