Treballa amb nosaltres

L’equip Viena és un dels pilars bàsics del nostre èxit, tenim molt clar que per donar un bon servei als nostres clients, cal que les persones que formem part del Viena ens sentim identificats i estiguem compromesos amb el projecte.

Per això, les nostres polítiques de Recursos Humans estan orientades a l’Excel·lència i la Satisfacció de tots els membres de l’Equip.

  • Excel·lència que aconseguim treballant amb rigor i de manera constant, perquè ningú neix ensenyat però tothom pot aprendre.
  • Satisfacció que fomentem posant passió i il·lusió en tot el que fem, perquè ens sentim orgullosos de la feina feta i il·lusionats pel projecte i pel futur. Perquè ens agrada treballar al Viena.

Els nostres valors formen part del nostre dia a dia. La Il·lusió, el Respecte, la Responsabilitat i l’Aprenentatge ens donen caràcter propi, personalitat i sentiment de comunitat. Aquests Valors són compartits per totes les persones que formem part del projecte Viena.

Fomentem les contractacions estables, ja que volem equips sòlids. També creiem en el talent del nostre equip, i és per això que la gran majoria de les promocions sempre són internes.

La formació és una de les bases dins de Viena, sempre ens llevem al matí amb la intenció d’aprendre alguna cosa nova. Realitzem formacions d’acollida i contínues al llarg de la vida laboral dels nostres treballadors, juntament amb formacions específiques per als diferents comandaments. A més, premiem els nostres estudiants amb una Beca d’estudis, per agrair que comparteixin la seva època d’estudiants amb nosaltres.

Què et sembla si ens coneixem?