Celiaquia: Responsabilitat compartida

Tot l'equip de Viena estem conscienciats de la importància d'elaborar productes lliures de gluten perquè tothom pugui gaudir del seu àpat sense preocupacions. Volem contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones celíaques, per això seguim estrictes normatives de manipulació per tal d'evitar qualsevol contaminació creuada dins les nostres cuines.

Què fa Viena?

1)      Certificats per la norma ISO 22000:

Aquest és l’estàndard internacional que garanteix una gestió  coherent i efectiva de la Seguretat Alimentària.

2)      Certificats per l’Associació de Celíacs de Catalunya:

      • Control directe sobre els proveïdors de les matèries primeres.
      • Garantia de  formació a tot el personal que intervé en el algun punt del procés productiu.
      • Seguiment  d’unes operatives que han estat avaluades de forma estricta per garantir l’absència de gluten.
      • Organització de les cuines, tenint present la possible contaminació per altres al·lèrgens.

3)      Posem a la vostra disposició receptes sense gluten:

Complement la nostra carta amb una línia específica de receptes aptes per a celíacs: amanides, entrepans freds i calents, patates i begudes saludables.

Quin paper hi jugues tu?

1)      Consulta la carta de celíacs:

Cada vegada que vulguis consumir algun producte, és important que revisis la carta per a celíacs, doncs aquesta està sotmesa a canvis:

Descarrega’t la carta de productes sense gluten de Catalunya i Andorra.

Descarrega’t la carta de productes sense gluten de València.

2)      Busca l’enganxina identificativa:

Quan demanis el teu entrepà fixa’t que està correctament identificat amb aquest adhesiu.