Blog de notícies

Torna la Rifa de Nadal!

Del 18 de novembre al 6 de gener, torna la Rifa de Nadal, un sorteig amb el qual podeu guanyar molts premis. Tasta una de les noves especialitats de Nadal i aconsegueix el teu codi de participació.

El premi més especial d’aquest any és un viatge per a quatre persones, dos adults i dos infants, a Lapònia, concretament, al Santa Claus Village, per conèixer al Pare Noel. També sortegem 6 càmeres esportives GoPro Hero 7, l’opció preferida dels amants de l’acció i l’aventura, 6 bicicletes de passeig Capri d’estil holandès.

I com ja és habitual, regalem també packs d’entrades per a 2 persones per al Festival de Valsos i Danses al Palau de la Música Catalana, i, per gaudir en família, 6 packs de 4 entrades per al musical Els músics de Bremen al Petit Liceu. Per participar-hi només heu de tastar una de les receptes de la carta de Nadal i escanejar el codi QR que us entregaran juntament amb el tiquet de comanda, registrar-vos al web i, tot seguit, sabreu si heu guanyat algun dels premis o experiències que sortegem.