Valors Viena

Excel·lència i Satisfacció, els dos eixos claus de l’Equip Viena, són el resultat de les accions i decisions diàries guiades pels nostres Valors d’Equip: Il·lusió, Responsabilitat, Respecte i Aprenentatge.

Il·lusió

Volem que tot l’Equip Viena treballi amb il·lusió: una il·lusió vers el futur, vers el projecte compartit. Una il·lusió que s’encomana i ens ajuda a gaudir de la nostra feina, de cada moment que compartim tant amb els companys com amb els clients. Perquè la il·lusió mou muntanyes i construeix catedrals.

Responsabilitat

Volem que tot l’Equip Viena treballi amb Responsabilitat: essent conscients que tot allò que fem i deixem de fer té un impacte en el Client, els Companys i la Societat en general i, per això, fem la nostra tasca amb atenció plena, rigor i professionalitat. Perquè no busquem l’Aprovat, busquem l’Excel·lent.

Respecte

Volem que tot l’Equip Viena treballi amb Respecte: respecte envers els companys i els clients, respecte envers el producte i els equipaments, respecte envers les comunitats on som presents i el medi ambient… En definitiva: respecte envers l’empresa en totes les seves dimensions. Perquè només podem esdevenir creuament de camins si bastim ponts, i només podrem bastir ponts amb Respecte.

Aprenentatge

Volem que tot l’Equip Viena treballi cada dia una mica millor. No sempre l’encertarem, no sempre estarem a l’alçada, a vegades ens equivocarem. Però sempre ens tornarem a aixecar amb una lliçó més apresa. Perquè sabem que la vida és plena de reptes, i també sabem que la millor manera d’afrontar-los és amb coratge i amb moltes, moltíssimes ganes d’aprendre.

Il·lusió, Responsabilitat, Respecte i  Aprenentatge

Quatre conceptes senzills que ens donen caràcter propi, personalitat i sentiment de comunitat. Quatre conceptes senzills que ens ajuden a treballar en equip i anar tots a una. Perquè el Viena el fem i el farem entre tots. Perquè Junts fem Viena.