Blog de notícies

Redescobrim Sant Roc

El dissabte 21 d’octubre vam donar la benvinguda al nou Viena de Sant Roc. Un nou espai ubicat a escassos metres de l’establiment anterior, a la mateixa plaça Sant Roc de Sabadell, cantonada amb Advocat Cirera.

El disseny del nou establiment s’inspira en els tradicionals cafès europeus, una imatge que implementem des del 2012 als nous establiments. El nou Sant Roc però compta amb una decoració personalitzada ja que hem introduït nous elements exclusius mai vistos a cap altre Viena. Alhora, us ofereix diferents espais distribuïts en dues plantes i sempre amb fàcil accés per a qualsevol persona. Compta tant amb zones de taules, com de sofàs i un espai reservat per als més petits de la casa, l’espai Globus.

Per celebrar l’obertura amb tots vosaltres, tots els vienesos que fins el divendres 20 anaven a l’anterior local rebien una invitació que podien utilitzar al nou Sant Roc a partir de l’obertura. Un cop obert el nou establiment, durant tota la setmana vinent vam obsequiar-los  amb una copa de cava. A més, cada diumenge a partir del 22 d’octubre i fins al 12 de novembre, a les 20h, oferim concerts de l’Orquestra Simfònica del Vallès a l’interior de l’establiment.

Redescobrim junts Sant Roc, ens hi acompanyeu?