Blog de notícies

Rebem el premi Cambra 2018 a la millor Empresa Saludable

La Cambra de Comerç de Terrassa ens ha atorgat el premi “Empresa Saludable”, sent doncs una de les vuit empreses guardonades als Premis Cambra 2018.

Aconseguim el  reconeixement d’Empresa Saludable per impulsar activament i voluntàriament projectes de prevenció de riscos, promoció de la salut i control dels riscos en l’àmbit laboral.

Des dels nostres inicis, l’equip humà sempre ha estat un dels pilars bàsics de l’empresa. Per donar un bon servei als nostres clients, és clau que l’equip es trobi a gust treballant.

Conscients de la importància de la seguretat, hem implantat un Sistema de Gestió de Seguretat i Salut en el Treball basat en la millora contínua de les condicions laborals. Per això hem dissenyat llocs de treball segurs i saludables en tots els processos de l’empresa: des de les plantes de producció i l’oficina central fins als locals. Per fer-ho, hem destinat tots els esforços necessaris a eliminar els perills i reduir al màxim els riscos en l’àmbit laboral. Alhora, també hem incorporat estudis per conèixer i minimitzar els riscos psicosocials del nostre equip.

Sota aquest mateix objectiu, impartim cursos de formació perquè tots aquells que formem part de Viena puguem conèixer d’una manera fàcil i amigable, la manera més segura de treballar. A més, es  fan cursos de reciclatge per actualitzar i refrescar constantment els coneixements.

La clau de l’èxit del nostre Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball es basa en el lideratge, el compromís i la participació de tot l’equip humà del Viena.