Una recepta tradicional que agradarà a tots, perfecta per als dies que vols que tot surti bé. Al forn i a taula!

1

Preescalfeu el forn a 220ºC amb la funció ventilador. 

2

Agafeu una safata apta per a forn. Obriu el paquet i col·loqueu-hi el pollastre al centre i la salsa amb la guarnició al voltant.

3

Amb el forn ja a temperatura, cuineu-lo a 20-25 minuts (depenent del vostre forn).

O si ho preferiu, recordeu que El Pollastre del Diumenge segueix estant disponible en el vostre restaurant habitual.

1

Preescalfeu el forn a 220ºC amb la funció ventilador. 

2

Agafeu una safata apta per a forn. Obriu el paquet i col·loqueu-hi el pollastre al centre i les patates al voltant. 

3

Amb el forn ja a temperatura, cuineu-lo a 25-30 minuts (depenent del vostre forn).

Ja has tastat el pollastre?

Digues-nos què tal ha anat!