Blog de notícies

Obrim el primer establiment a Abrera

Avui, 30 de novembre de 2016, obrim les portes a Abrera. Amb aquest establiment, el 49è de la cadena, consolidem la nostra presència al Baix Llobregat, on ja comptem amb establiments a Sant Boi de Llobregat, al C.C. L’Ànec Blau i al C.C. Splau.

Ubicat al costat del Centre Comercial Montserrat (Avinguda Ca n’Amat, 6) i amb el propòsit de ser un punt de trobada a la zona, el nou establiment és una construcció tipus xalet, amb un espai còmode i diàfan de més de 400 metres quadrats amb capacitat per a 204 persones, terrassa, aparcament gratuït i servei directe al cotxe.

El nou establiment, inspirat en els cafès europeus, ofereix servei de cuina ininterromput de diumenge a dilluns des de les 8h fins a les 24h i els divendres, dissabtes i festius fins a l’1h de la matinada. Tot això és possible gràcies a un equip de 27 persones que s’ha seleccionat amb la col·laboració d’organismes locals, com els ajuntaments d’Abrera, Castellbisbal, Esparraguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca.