Blog de notícies

NOUS UTENSILIS I ENVASOS COMPOSTABLES

Coincidint amb la nova carta de primavera, hem fet canvis als nostres establiments per reduir l’ús de plàstics: un primer pas per reduir la nostra petjada mediambiental.

Al Viena sempre diem que som un projecte compartit: entre el nostre propi equip, els nostres clients i la societat on vivim. Per això, respectar i contribuir a l’entorn social, cultural i mediambiental és un dels nostres objectius fonamentals com a empresa responsable.

Ens considerem uns ciutadans més, amb integritat, responsabilitat i respecte allà on som presents. Fidels al nostre compromís, apostem per reduir l’ús de plàstics als nostres establiments: un primer pas per reduir la nostra petjada mediambiental. El primer canvi el vam fer fa algunes setmanes, quan vam substituir les forquilletes de plàstic que donem amb les patates per forquilletes de fusta. Un canvi petit però rellevant. Coincidint amb el llançament de la nova carta de primavera, ara hi introduïm dos canvis encara més importants: els envasos compostables per a les nostres amanides i la coberteria d’acer inoxidable.

Comencem així a introduir canvis als establiments que ens han d’ajudar a promoure la reducció d’ús del plàstic, perquè som ciutadans responsables com a empresa i tenim la voluntat d’oferir als nostres clients la possibilitat d’apostar per un consum més responsable.