Blog de notícies

Nous utensilis 100 % compostables

Al Viena som conscients de tot el que ens envolta i volem vetllar per un món més bell. Per això aquest any hem anat introduint canvis en els utensilis que donem als clients, amb l’objectiu de reduir l’ús del plàstic dins i fora dels nostres establiments.

El primer canvi es va fer ara fa mig any, quan vam substituir les forquilletes de les patates per forquilletes de fusta i vam introduir els envasos compostables per a les noves amanides i la coberteria d’acer inoxidable per no haver de fer servir els coberts de plàstic d’un sol ús.

Durant les properes setmanes i de manera esglaonada, substituirem referències de plàstic per materials 100 % compostables i reciclables. Canviarem els coberts de les comandes per endur i també les canyetes de les begudes. Aquests nous utensilis es poden llençar tant a l’orgànic com al rebuig.

Noves solucions sostenibles que ens ajuden a fomentar la reducció dels estris de plàstic d’un sol ús i a promoure els productes i envasos reutilitzables, per ajudar, entre tots, a reduir la nostra petjada mediambiental.