Blog de notícies

I amb tots vosaltres, els músics del Viena

Eder López

Va créixer en una família de músics i va optar per seguir el mateix camí. La guitarra és el seu instrument predilecte i amb ella fa concerts a diferents sales musicals. Ha estat finalista del programa la Voz formant part de l’equip d’Alejandro Sanz.

Gessamí Boada

Es va endinsar en el món de la música des de ben petita. Sempre l’acompanya el piano, tot i que la seva especialitat és la veu. Ha estudiat Interpretació de la Música Moderna i Jazz a l’ESMUC (Barcelona). El 2016 va guanyar el concurs nacional ‘Live Your Music’ i actualment està enregistrant el seu primer disc.

Joss Santos

Cantautor, vocalista i fundador del grup Indigos que han publicat un disc i estan grabant el segon. Les seves melodies són plenes de folk, rock, blues i soul. Joss ho té molt clar, per a ell, la música és una via d’escampament.

Guillem Gené

Cantant i compositor de vocació. Actualment forma part del grup de covers William Taylor & Co, en el qual posa la veu, toca la pandereta i ocasionalment també l’ukelele.

Xavi Rizzo

Després de varis anys formant part de grups de rock com The Bacos o Bottleduck, Xavi Rizzo va decidir seguir un projecte propi on ell sol, acompanyat amb la seva guitarra, un micro i pedal de loops, ofereix un repertori de versions clàssiques i actuals.

Clàudia Stecatto

Va participar al concurs Eurojunior l’any 2003. Actualment és cantant i professora en tècnica vocal, repertori i cor modern. També composa cançons per a anuncis publicitaris d’àmbit estatal.

David Ros

Cantant i compositor dins l’estil pop/folk-rock. Amb només 16 anys va entrar a la acadèmia d’Operación Triunfo i quatre anys després va ser seleccionat per entrar al programa La Voz, on va quedar finalista. Actualment segueix formant-se i treballant en l’àmbit musical.

Eva del Canto

Compositora, cantant i pianista. És una gran amant d’estils com el funk, el soul i el gòspel. Actualment exerceix de professora en diferents escoles de música. Ha posat la veu a “Imelda”, l’últim curtmetratge dirigit per Kike Maíllo, guanyador d’un premi Goya.

Cristina Saiz i Nacho Vaquero

La Cristina canta des de ben petita, tot i que es dedica íntegrament a la música des dels 15 anys. Ha cantat en diferents bandes musicals i el 2016 va participar al programa La Voz, on va ser una de les preferides. El compositor i productor Nacho Vaquero acompanya la Cristina amb la seva guitarra.