Blog de notícies

Menys plàstic = menys petjada

Pas a pas, reduïm l’ús del plàstic

Sota el lema #TurnYourGreenON, volem fer més visible el nostre esforç per contribuir al canvi global. Perquè cada gest compta i cal l’esforç de tots per reduir l’impacte de la nostra petjada al planeta.

Des del 2019 hem estalviat al planeta més de 30 tones de plàstic i ara ja podem dir que pas a pas hem reduït un 70% l’ús de plàstic en els nostres envasos.

I com ho hem fet? Apostat per envasos reutilitzables i materials compostables.

Alhora els nostres restaurants, centres de producció i oficines centrals utilitzen energia que prové de fonts 100% renovables. I apliquem mesures per optimitzar-ne el seu consum. 

REutilitzem!


Al restaurant utilitzem envasos, coberts i cristalleria que REutilitzem, REnetegem i tornem a REutilitzar. Processos circulars amb els que estalviem recursos al planeta.

VAM COMENÇAR AMB UNA CAIXETA DE CARTRÓ PERÒ HEM POGUT LIMITAR-LA A LES COMANDES PER ENDUR.

SERVIM LES NOSTRES BEGUDES EN VIDRE I ELS NOSTRES CAFÈS EN TASSA DE CERÀMICA.

ELS OFERIM D’ACER INOXIDABLE

Eliminem!


Si tenim alternativa, la nostra elecció sempre és eliminar el plàstic.

VAM ELIMINAR ELS ENVASOS DE PLÀSTIC PER BOLS DE FIBRA DE SUCRE. AQUESTS PERÒ ANAVEN AMB UNA TAPA DE PLÀSTIC. PER AIXÒ CANVIEM L’ENVÀS PER UNA CAIXETA DE CARTRÓ 100% RECICLABLE.

HEM ELIMINAT TOTES LES REFERÈNCIES DE PLÀSTIC APOSTAT PER L’ACER INOXIDABLE I MATERIALS COMPOSTABLES PER A LES COMANDES PER EMPORTAR.