Blog de notícies

Què és l’estiuet del Viena?

Tardes de diversió per als menuts!

L’estiuet del Viena és una proposta per a les famílies que volen gaudir del bon temps i esprémer al màxim els moments compartits. Amb l’arribada de L’estiuet omplim els nostres locals de vida, activitats i somriures.

És un festival de petit format que durant els divendres i dissabtes de juliol i agost, entre les 18.30 i les 22 h, es mou per locals del Viena d’arreu de Catalunya.

L’estiuet del Viena inclou diferents propostes per als més menuts: d’una banda, diversos regals, com la revista Globus i llapis de colors, i barrets o corones de flors fets al moment; i d’altra banda, diferents activitats, com un taller de pintar cares per convertir els vienesos més menuts en els protagonistes del món Globus: la Bruna, el Jac i el Fritz; i un de bombolles de sabó per fer de l’espai un lloc màgic. A més, com a colofó final, totes les persones que presentin el tiquet de comanda tindran una samarreta Globus de regal!

I per acabar, un concurs! Dins del marc de L’estiuet del Viena, convidem totes les famílies a fer-se fotografies al nostre photocall i pujar-les al seu perfil d’Instagram amb l’etiqueta #estiuetdelviena. Tots els participants entren directament al sorteig d’un cap de setmana familiar al Montsec: un entorn increïble on descobrir les estrelles i gaudir de la naturalesa al congost de Mont-rebei.

Podeu consultar les Bases Legals del concurs aquí.

Us ho perdreu?