Blog de notícies

Ja tenim els guanyadors de la Rifa de Nadal!

Un any més, vam llançar la nostra clàssica Rifa de Nadal. Un concurs que va tenir lloc entre el 14 de novembre i el 6 de gener, coincidint en el mateix període de vigència de les nostres especialitats de Nadal. A través de la Rifa, tots els clients que assaborien una recepta de la carta de Nadal entraven al sorteig i podien guanyar premis al moment: viatges, experiències úniques i invitacions!

Els premis principals consistien en 5 viatges per a 2 persones a 5 destinacions europees: Amsterdam, Bordeus, Florència, Praga i Viena. Destinacions ideals per als 5 exploradors curiosos a qui els ha tocat el premi i que us volem presentar a continuació:

Guanyadora del viatge a Amsterdam: Ingrid Caba Piñol
Guanyadora del viatge a Praga: Esther Hernández Valentín
Guanyadora del viatge a Bordeus: Irene Prat López
Guanyadora del viatge a Viena: Elena Cortés Pineda
Guanyador del viatge a Florència: Antonio Enrique Vega García

Durant la Rifa també hem sortejat 25 experiències culturals i gastronòmiques. La primera modalitat consistia en 5 packs de 4 entrades per assistir a l’obra musical “El Petit Príncep”; la segona modalitat d’experiències són 5 packs de 2 entrades cadascun d’ells per gaudir del Gran Concert d’Any Nou de la Strauss Festival Orchestra amb ballet; la tercera tipologia presenta 10 packs amb invitacions per a 2 persones per visitar en exclusiva les caves centenàries de Codorníu amb iniciació al tast; la quarta i darrera experiència ofereix 5 packs, amb invitacions per a 2 persones cadascun d’ells, per assistir a un tast de formatges europeus amb maridatge de vins.

Finalment també hem obsequiat 200 guanyadors més amb invitacions per valor de 3€ que poden bescanviar a qualsevol dels nostres establiments.