Blog de notícies

Globus: És Nadal a la Selva Negra!

La Bruna, el Jac i el Fritz viatgen amb el Globus cercant noves aventures, i aquest Nadal han volgut visitar Alemanya. Sobrevolant la Selva Negra, observen un grup de persones que, impacients, sembla esperen alguna cosa. Encuriosits, decideixen aterrar i preguntar.

Són a l’estació de sortida de l’Schwarzwald Dampflok. Es tracta d’un tren de vapor que travessa la Selva Negra, passant per fantàstics paisatges de llacs,
boscos i mercats nadalencs plens de llums de colors. De sobte, el tren s’atura. El maquinista anuncia que hi ha neu a les vies i hauran d’esperar una estona. Els nostres amics tindran una idea genial per fer passar el temps més de pressa…

Descobreix la resta de la història a la revista Globus, que pots demanar als nostres establiments. En aquesta edició s’inclouen curiositats, passatemps i una recepta molt especial. Com cada any, hi trobaràs la carta màgica per escriure als Reis Mags i portar-la als patges o ambaixadors.

Recorda que al web Globus hi pots trobar totes les aventures de la Bruna i el Jac. Un racó per pintar, jugar i endinsar-se en el món dels petits viatgers del Viena!