Blog de notícies

Ens mengem l’estiu

Arriba l’estiu i amb ell les ganes de gaudir del sol, les terrasses i en definitiva, de l’aire lliure.  Volem que els clients gaudeixin d’aquestes dates amb nosaltres i per això omplim els nostres establiments de vida: presentem noves especialitats d’estiu, vestim les nostres terrasses amb bombetes, oferim música en directe i ens preparem per un nou concurs digital.

Especialitats de temporada

Aquesta temporada viatgem a Itàlia, Gran Bretanya i Alemanya per descobrir als nostres clients els tresors gastronòmics d’aquests països: l’Amanida Fiorentina, la Coca Siciliana, la Flauta Britània. Alhora, proposem tres nous sucs: el Brixton, el Mitte i el Pigneto; una nova cervesa, la Menabrea Bionda; una nova beguda refrescant, el Te freddo; i per als amants de la xocolata la Tartelette truffé. També incorporem un nou gelat de sabor de torró i les ja clàssiques receptes d’estiu: els ben tornats.

Podreu assaborir la nova carta de temporada fins al 24 de setembre.

Terrasses decorades

Donem la benvinguda a l’estiu i decorem les nostres terrasses amb bombetes embolcallant les taules exteriors en un ambient acollidor i festiu. Una il·luminació que fa de les nostres terrasses l’entorn ideal on gaudir dels vespres i les nits d’estiu, ja sigui sol, amb família, parella o amics. Per contribuir a la decoració festiva també vestim els vidres principals dels nostres establiments.

Música en directe

Un altre dels elements protagonistes tindrà lloc durant el juliol: la música. Oferirem música en directe a les terrasses, amb cantants en solitari que acompanyaran la seva veu amb la guitarra o el teclat. El repertori consisteix en cançons de músics i grups europeus que van des dels anys 80 i 90 fins a l’actualitat. Tots ells són temes d’èxit, reconeguts per tots nosaltres, que ens traslladaran a diferents èpoques i indrets d’Europa.

La música aportarà frescor, naturalitat i alegria i així, omplirem les nostres terrasses de vida. Perquè volem que tots els clients puguin esprémer l’estiu al màxim i gaudir de cada petit moment, perquè qualsevol dia pot ser un gran dia.

Podeu consultar els horaris a la nostra pàgina web a partir de Sant Joan o bé al proper diari.

Com us mengeu Europa?

El proper mes d’agost tindrà lloc un nou concurs digital a través del qual tots els que participeu podreu guanyar increïbles premis. Esperem la participació de tots els vienesos: us convidem a mostrar-nos com viviu l’estiu compartint a través de la nostra pàgina web una fotografia sobre com “us mengeu Europa”. Estigueu atents perquè pròximament us informarem sobre la dinàmica del concurs, els premis i les condicions.

*Podeu consultar els horaris dels concerts dels establiments a partir de Sant Joan. 

Vienesos, us esperem a tots aquest estiu!