Blog de notícies

Em menjo Europa

Aquest estiu fem una crida als vienesos per viure Europa al Viena.

Al Viena hem fet i fem les coses diferents des de sempre. Aquesta manera de fer i de ser defineix el nostre caràcter, la nostra actitud davant la vida. I és precisament aquesta actitud la que ens fa ser diferents, la que ens fa ser vienesos.

Així doncs, què significa ser vienès? Ser vienès vol dir ser un viatger de la vida! Ser un explorador curiós que fa un viatge per la vida i per Europa, enamorant-se cada dia de la cultura popular europea i del seu dia a dia, de les grans alegries però alhora dels petits detalls. Tenir un caràcter optimista i un esperit obert; tenir ganes d’aprendre. Tenir personalitat i estil propi sigui quina sigui la seva edat. Compartir tot allò que sap i que descobreix, connectar amb l’entorn i amb la resta de vienesos.

I, qui són els vienesos? Doncs no només nosaltres, sinó tots el que esteu llegint aquest diari. Qui s’inspira observant el seu voltant amb una nova mirada, qui té la inquietud de descobrir coses noves i alhora saber d’on venim, qui assaboreix noves receptes, qui comparteix els seus tresors, moments, il·lusions i records amb els seus; qui camina de peus a terra però amb la mirada amunt, atent a tot allò que queda per descobrir, assaborir i compartir.

Us proposem un viatge d’optimisme per la cultura popular europea, inspirar-vos per a que cada dia us enamoreu de la vostra vida.

Els vienesos ens mengem Europa

Aquest estiu volem fer una crida a tots els vienesos, als que ho són i als que encara ho han de descobrir. Volem proclamar la nostra actitud en veu alta, sense por; amb orgull i amb humilitat. Per això, volem que aquest estiu sigui diferent als viscuts fins ara. No només us presentem noves receptes sinó que us convidem a menjar-vos Europa a través de la cultura, la música, el concurs, el diari, la web i les xarxes socials.

Al mes de maig llancem noves receptes de temporada, vigents fins al mes de setembre. Aquest any, coincidint amb la nova carta, cridarem ben alt que al Viena, som vienesos. Sota el leitmotiv “Em menjo Europa” volem transmetre la nostra actitud i compartir-la públicament amb la resta de vienesos.

Per això, seguim apostant per ser el vostre punt de trobada. Un lloc de gent optimista, curiosa i enamorats de la seva vida; un lloc on connectar amb la resta de vienesos. Un lloc on menjar-vos l’estiu!