Blog de notícies

Em menjo el Nadal!

Arriba l’època més màgica i esperada de l’any, i al Viena ens encanta celebrar-la amb tots vosaltres. Per això, volem omplir els nostres locals de festa i convidar-vos a menjar-vos el Nadal!

Des del 13 de novembre fins al 7 de gener, us presentem quatre especialitats ideals per a aquesta època: la Tartufata, una hamburguesa amb crema de tòfona, brie i xampinyons; la Sopa de Galets, la clàssica recepta de Nadal del Viena; el Tiramisú, ideal per assaborir com a postres o com a capritx a qualsevol hora, i el Glühwein, la recepta de vi calent més típica dels mercats nadalencs del centre d’Europa.

Un any més, tots els qui us agrada assaborir les noves receptes podreu participar a la Rifa de Nadal del Viena i guanyar premis al moment: 3 viatges a diferents destinacions europees: Dublín, Lisboa i Munic; 5 jocs de 3 maletes de viatge; 5 lots de vins i formatges europeus; 3 bicicletes plegables; 6 entrades per a 2 persones per gaudir del concert de l’Strauss Festival Orchestra amb ballet, i 8 entrades per a 4 persones per assistir a l’obra musical El Petit Príncep.

A més, seguim apostant per decorar els nostres locals amb motius nadalencs i embolcallar els vienesos en una at- mosfera de festa. Per això, també oferim concerts de música en directe en què els músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès interpretaran les tradicionals nadales.

Mengeu-vos el Nadal amb nosaltres!