Blog de notícies

Els vienesos som molt de compartir

Aquest estiu dediquem el temps al que més ens agrada: viure petits moments i compartir-los amb els nostres!

Els vienesos som molt de compartir. Per això aquest estiu us convidem a assaborir noves receptes, a gaudir de L’Estiuet del Viena amb els més petits i a relaxar-vos al vespre a les nostres terrasses.

A l’estiu el rellotge deixa d’existir, els dies s’allarguen, els dimecres es converteixen en dissabtes, i així segueixen la resta de dies de la setmana. Hi ha res millor que dedicar el temps al que realment volem i alhora perdre’n la noció? Quina paradoxa!

Per això, us proposem un estiu d’allò més vienès gaudint de noves receptes, d’activitats infantils per als més petits de casa, i de les nostres terrasses il·luminades.

L’estiu és sol, és brisa de mar, és la frescor dels vespres a la muntanya, és relaxar-se… però, sobretot, és temps. Temps que dediquem a allò que més ens agrada: a estar amb els nostres. Ens agrada viure aquests petits moments i compartir-los, perquè els vienesos som així. Els vienesos som molt de compartir. Sabem què val el temps, que cada minut compta i no torna… Una rialla, un pas endavant, una partida, un passeig, una migdiada en companyia… tot val el seu pes en or. I poder-ho compartir és el més preuat.

Una proposta per compartir el temps amb els nostres i, sobretot, amb els més menuts de casa.

Aquest estiu fem un crida a tots els vienesos, a tots els que esteu llegint aquest diari. Compartim l’estiu, compartim el nostre temps, compartim-lo amb els nostres i compartim-lo al Viena. Volem ser el vostre punt de trobada, el lloc on tots els vienesos gaudim d’aquests petits moments, sense pressa, sense tensió.

Carta d’estiu

Noves propostes per assaborir Europa a través de les seves receptes: Piri-piri, Britzer, begudes refrescants i granites.

L’estiuet del Viena

Festival en petit format per als més menuts que recorrerà Catalunya els divendres i dissabtes de juliol i agost.

Vespres il·luminats

Decorem les nostres terrasses per crear un ambient càlid i festiu. Gaudiu dels vespres i les nits a la fresca.