Inspiració per Europa

Viatja i somia: descobreix els punts de trobada del continent i explora els testimonis de la seva història amb una nova mirada.

Els mercats gastronòmics de París

La capital francesa és una de les destinacions gastronòmiques per excel·lència i compta amb un bon grapat d’estrelles Michelin. Nosaltres però us recomanem passejar sense rumb pels mercats gastronòmics de la ciutat i deixar-vos sorprendre. Paradetes de menjar on podreu assaborir ingredients d’origen i receptes genials en un entorn més autèntic, amb la gent de la ciutat. Segur que descobrireu barris més enllà de les guies. Perdeu-vos-hi i deixeu-vos portar!

WIKIMEDIA

Marché des Enfants Rouge:

És el mercat més antic de la ciutat (des del 1615!) i està considerat un monument històric de la ciutat. Una mescla de parades de fruites i cuiners d’arreu us esperen en un mercat cobert ubicat a barri de Le Marais. Ara us deveu estar preguntant d’on ve doncs aquest nom? Abans d’aixecar-hi un mercat, a la mateixa ubicació, hi havia un orfenat en el que els nens vestien de vermell. Metro: Filles du Calvarie o Saint Sébastien Froissard.


WIKIMEDIA

Marché Raspail

És el mercat de la ciutat on es troba més producte biològic de tota la ciutat, ubicat al barri de Notre-Dame des Champs. Més enllà de verdures i fruites, trobareu paradetes de menjar excepcionals, pa rústic, formatges, vins i herbes aromàtiques acabades de tallar o encara plantades. Atenció: obre dimarts i divendres amb productes tradicionals i diumenges amb productes biològics. Metro: Rennes


Marché d’Aligre

Brocanters, llibreters, pagesos i cuiners col·loquen les seves parades al voltant del mercat cobert d’Aligre (que va reobrir les seves portes al 2015 després de patir un horrible incendi). Una mescla de colors i gent que fan del mercat una de les visites més autèntiques per viure el dia a dia dels parisins. Està ubicat al barri de Quinze-Vingts. Metro: Lendrú Rollin.