






UN DINAR QUE FA PATXOCA
Un pollastre cuinat a baixa temperatura durant 10 hores als nostres obradors. Acompanyat de suquet i patates i amb ingredients 100% naturals.


SENSE CUES
Vine a buscar-lo quan et vagi bé i sense encàrrec. Només cal escalfar-lo i ja el tens a punt!


AMFITRIÓ, A TAULA!
Temps de fer el vermut i el dinar ja estarà a punt. Perquè el diumenge ve de gust gaudir d’amics i família.


1
Preescalfeu el forn a 220ºC amb la funció ventilador.
2
Agafeu una safata apta per a forn. Obriu el paquet i col·loqueu-hi el pollastre al centre i les patates al voltant.
3
Amb el forn ja a temperatura, cuineu-lo a 25-30 minuts (depenent del vostre forn).


1
Preescalfeu el forn a 220ºC amb la funció ventilador.
2
Agafeu una safata apta per a forn. Obriu el paquet i col·loqueu-hi el pollastre al centre i les patates al voltant.
3
Amb el forn ja a temperatura, cuineu-lo a 25-30 minuts (depenent del vostre forn).