UN DINAR QUE FA PATXOCA

Un pollastre cuinat a baixa temperatura durant 10 hores als nostres obradors. Acompanyat  de suquet i patates i amb ingredients 100% naturals. 

SENSE CUES

Vine a buscar-lo quan et vagi bé i sense encàrrec. Només cal escalfar-lo i ja el tens a punt!

AMFITRIÓ, A TAULA!

Temps de fer el vermut i el dinar ja estarà a punt. Perquè el diumenge ve de gust gaudir d’amics i família. 

1

Preescalfeu el forn a 220ºC amb la funció ventilador. 

2

Agafeu una safata apta per a forn. Obriu el paquet i col·loqueu-hi el pollastre al centre i les patates al voltant. 

3

Amb el forn ja a temperatura, cuineu-lo a 25-30 minuts (depenent del vostre forn).

1

Preescalfeu el forn a 220ºC amb la funció ventilador. 

2

Agafeu una safata apta per a forn. Obriu el paquet i col·loqueu-hi el pollastre al centre i les patates al voltant. 

3

Amb el forn ja a temperatura, cuineu-lo a 25-30 minuts (depenent del vostre forn).

Ja has tastat el pollastre?

Digues-nos què tal ha anat!