Blog de notícies

El Nadal és més Nadal si el compartim

Unes festes que ens ajuden a valorar tot allò que ens identifica:

la nostra cultura, la nostra gastronomia i les nostres celebracions, més solidàries que mai.

Arriba l’època més màgica de l’any en què vivim més intensament les emocions i relacions amb els nostres familiars i amics. I per això, al Viena, volem celebrar el Nadal amb tots els vienesos, la nostra fidel família!

Us proposem una nova carta de Nadal inspirada en la tradició, especialitats familiars que no falten a la taula en aquestes dates assenyalades: el tradicional Caneló de Nadal, sobre un llit de beixamel; la Sopa de Galets, la clàssica recepta del Viena; el Pudding de Caramel, servit calent amb crema de vainilla, popular de la cuina britànica; i per al moment del brindis, us portem l’Affligem Double, una cervesa de forta càrrega aromàtica i sabor intens.

Plats de tradició per compartir i guanyar un munt de premis.

Com cada any, tots els que gaudiu de les noves receptes podreu participar en la Rifa de Nadal de Viena i guanyar un munt de premis. Els regals que podeu guanyar són un viatge a Budapest per a dues persones, 10 bicicletes holandeses, una càmera rèflex Canon, 10 packs d’entrades dobles per gaudir del Festival de Valsos i Danses de l’Orquestra Simfònica del Vallès i 8 packs de 4 entrades per al musical La petita flauta màgica.

Els més petits de la casa poden llegir una nova aventura viatgera a la revista Globus. Tot plegat, acompanyat d’una decoració majestuosa i festiva per gaudir d’aquest ambient màgic amb els teus estimats. I, a més a més, coincidint amb les festes de Nadal, posem en marxa una nova iniciativa solidària amb la Fundació Pasqual Maragall, que, amb la col·laboració i implicació de tots els vienesos, ens permetrà participar en el finançament de la recerca científica en l’àmbit de l’Alzheimer.

Col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall

Fidels al nostre compromís i implicació social, a partir d’ara, als nostres establiments de Catalunya i València, tots els clients que paguin amb targeta tenen l’oportunitat d’arrodonir l’import final de la seva comanda i participar en el finançament d’un projecte de la Fundació Pasqual Maragall, una entitat que lluita contra la malaltia de l’Alzheimer.

L’import recaptat en aquesta iniciativa es destinarà íntegrament a la nova Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, impulsada per Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC), el centre d’investigació de la Fundació Pasqual Maragall.

Us animem a tots a sumar-vos a aquesta iniciativa. Una manera senzilla de col·laborar, perquè amb la suma de tots podem aconseguir grans coses.

Carta de Nadal

Receptes de tradició: Caneló de Nadal, Sopa de Galets, Pudding de Caramel i Cervesa Affligem Double.

Arrodoniment Solidari

Arrodoneix la teva comanda i col·labora amb la investigació de l’Alzheimer. Un petit gest que diu molt.

Torna la Rifa de Nadal

Tasta la nova carta de Nadal i guanya fantàstics premis amb la nostra Rifa de Nadal.

Decoració dels locals

En aquestes dates tan especials, vestims els nostres locals amb una decoració màgica i festiva.

Revista Globus de Nadal

La Bruna, el Jac i el Fritz, viatgen en un tren de vapor a través de la Selva Negra.