L’street food o menjar de carrer forma part de la veritable cultura gastronòmica d’una ciutat; n’és la part més genuïna, a peu de carrer i accessible per a tothom.

Aquest hivern respirem aquesta tendència i us apropem receptes informals i atrevides amb un toc gurmet per gaudir menjant.

Dia rere dia sentim a parlar de l’street food, una paraula totalment incorporada a les converses més habituals. És una tendència que ha pres volada als darrers anys, fins i tot a prop nostre, ja que Barcelona, com la resta de capitals europees, també té mercats ambulants que s’han consolidat en el calendari.

Arriben receptes atrevides per als qui volen passar-s'ho bé i no tenen por de provar coses noves.

En aquesta nova carta, hi hem volgut atrapar l’essència de l’street food: noves receptes que s’inspiren en les ciutats, en el ritme i el dinamisme urbà, i que no són exclusives del cap de setmana, sinó que conviden a passar bones estones amb els amics també entre setmana. Són receptes atrevides, que demanen no tenir por d’embrutar-se i, en canvi, moltes ganes de passar-s’ho bé. I amb el segell Viena, amb productes d’elaboració pròpia i amb ingredients seleccionats. Una combinació a l’abast de tothom!

Aquest hivern comencem reinterpretant el nostre clàssic Viena. Fa temps que el Frankfurt va deixar de ser una simple salsitxa dins d’un pa per convertir-se en una delícia gurmet. Ara el modernitzem: arriba el Prinz, salsitxa de frankfurt elaborada amb les millors carns de vedella i porc, combinada amb formatge de raclet fos, ceba rostida, bacó cruixent d’elaboració pròpia i una suau salsa de mostassa i mel. Un espectacle visual i de sabor que més d’un voldrà pujar a Instagram (ja ho sabeu, #Foodporn).

Com sempre, el Prinz arriba acompanyat d’altres receptes: l’Ipaaperol, un combinat d’Aperol i cervesa IPA; el #CHOK, una delícia de xocolata apte per a esmorzar, berenar o postres; i les pizzes de la casa, Rosso i Bianco Tartufo, en les quals hem introduït nous ingredients, de manera que ara estan més farcides.

A la vegada, recuperem receptes d’altres temporades que sabem que us agraden: la Tartufata, la Coca Lorraine i laCoca Porchettales Patates Flandes, la Crema de Carbassó , la Cafeteria i el Pastís de xocolata.