Vienesos

Persones que viatgen per la vida amb optimisme, valors i d’una manera única, gaudint i aprenent dels petits moments i compartint tot allò viscut.

Darrere la barra amb Roger Vilaseca

El Roger porta més de 12 anys formant part de l’equip del Viena. És una persona molt inquieta, treballadora i un gran amant de l’esport i els viatges.

“M’agrada compaginar la meva feina al Viena amb altres projectes laborals i sobretot, amb reptes esportius. Cada dia entreno per superar-me i seguir evolucionant.”

Quan vas començar a formar part de l’equip del Viena?

Vaig entrar al Viena fa més de dotze anys, el 2006, a través de l’escola d’educació especial Xaloc. En un inici vaig començar fent pràctiques i tot seguit, ja em van fer el contracte. Els meus inicis van ser als locals de Ca’n Oriach i Sant Roc, a Sabadell. A dia d’avui treballo al Viena Pedralbes, on ja porto gairebé dos anys.

Explica’ns un record del Viena.

Recordo amb molta il·lusió els meus primers anys a l’empresa. En aquells moments, tot era nou per a mi i cada dia era un aprenentatge. Vaig treballar durant gairebé quatre anys amb la Pilar, responsable de back-office, i ella era un referent per a mi. Vaig aprendre molt d’ella.

Vaig entrar al Viena a través de l’escola d’educació especial Xaloc. Aleshores, tot era nou per a mi i cada dia era un nou aprenentatge.

I quan no estàs al Viena, on et podem trobar?

Els matins treballo al grup Dincat, una federació d’entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual. Allà dono suport en temes burocràtics com la presentació de subvencions, correspondència interna i organització d’esdeveniments.

Més enllà de la feina, què t’agrada fer en el teu temps lliure?

M’agrada molt l’esport, he practicat moltes activitats com atletisme, golf, busseig i esquí aquàtic. Avui en dia, segueixo fent natació i esquí. Aquest any aniré als Campionats Special Olympics Catalunya i també els d’Andorra. L’any anterior vaig anar al Mundial d’Especials Olímpics d’Esquí.

Competir requereix preparació, dediques molt de temps a entrenar?

Cada dia em llevo abans de les set del matí per anar a nedar. Així començo el dia bé, enèrgic. A més, els caps de setmana vaig a esquiar.

Ets un apassionat de l’esport, què significa per a tu?

L’esport per a mi és diversió. M’ho passo molt bé entrenant i competint. A més, gràcies a ell he tingut l’oportunitat de viatjar a molts llocs i conèixer a molta gent.

Gràcies a l’esport he tingut l’oportunitat de viatjar a molts llocs i conèixer a molta gent.

Comparteix amb nosaltres alguna anècdota relacionada amb l’esport.

El 2004 vaig portar l’entorxa pel pas de Barcelona a les Olimpíades d’Atenes. Des de Coca Cola van posar en marxa un concurs convocant a tothom qui volgués portar l’entorxa. Vaig fer un vídeo explicant perquè volia anar-hi jo i vaig guanyar!

Feina i esport, alguna cosa més?

Sí, moltes! Faig de geganter a la colla de Gegants de Sant Quirze del Vallès. Jo sóc d’allà, tot i que ara visc a Barcelona, m’agrada anar-hi molt sovint. També m’agrada molt el teatre, els musicals, mirar la televisió i viatjar!

ELS DESTACATS DEL ROGER

Un racó d’Europa

Roma.

Un plat europeu

La pizza!

La millor companyia

La família i els amics.

Una recepta del Viena

La Coca Porchetta.