Blog de notícies

Cèntim a Cèntim: parlem amb dues de les seves protagonistes.

Parlem amb l’Adriana i la Carolina, dues mares coratge que lluiten i tiren endavant amb l’acompanyament de la Fundació Ires.

Hem volgut apropar-nos a les famílies amb qui col·labora la Fundació per conèixer millor una realitat que és molt a prop de tots.

Descobrim les seves històries:

La Carolina


Davant la pandèmia, la Carolina i els seus dos fills, el Marc i l’Ariadna, van formar un equip inseparable. Els més petits es van adaptar a la nova situació tot i no comptar amb el material que els companys de classe sí que tenien.

El suport educatiu no hauria de basar-se només en classes virtuals” diu la Carolina, que va haver de fer front al lloguer de casa seva, l’alimentació indispensable i els recursos necessaris perquè els nens poguessin seguir les classes.

Amb el suport de la Fundació, tots van poder encarar unes circumstàncies ben difícils de viure com a família, amb una actitud més positiva i resilient.

L’Adriana


L’Adriana té 3 fills: la Victòria, el Jose Manuel i el Dragos. Quan va esclatar la crisi sanitària, la petitona no tenia encara 1 any. L’Adriana cuidava d’ella i no podia treballar; la seva parella treballava però amb la pandèmia es va quedar sense feina.

En arribar la pandèmia, vam quedar-nos a zero”: sense ingressos i sense poder fer front a les despeses de la casa i d’alimentació diària. I els nens, sense poder anar a escola ni seguir el curs escolar de manera adequada. Només podien accedir a alguns continguts de classes en línia amb un únic telèfon mòbil.

Amb l’ajuda de la Fundació, poc a poc van anar superant els sotracs i construint una xarxa de suports amb altres famílies amb qui comparteixen inquietuds. “És tot un regal i em sento afortunada”.

I ara, el nostre següent objectiu és arribar als 45.000€, el que significarà acostar els recursos necessaris a totes aquelles famílies que no poden fer front a les despeses educatives per als seus infants ni adquirir els equips necessaris per poder accedir a les plataformes educatives. Seguim sumant, vienesos!

COM PUC ARRODONIR LA MEVA COMANDA?

És tan fàcil com dir «sí».

1. Fes la teva comanda a caixa.
2. Digues que pagues amb targeta.
3. Clica «sí» a la pantalla del datàfon quan et demani si vols arrodonir la teva comanda.
4. Paga amb normalitat.

Portem a terme aquesta iniciativa amb la col·laboració de: