Blog de notícies

Cèntim a cèntim, creem oportunitats

Viena impulsa una nova iniciativa solidària amb la col·laboració
de la fundació AMPANS.

Iniciem temporada amb una nova campanya d’arrodoniment solidari per impulsar la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat.

Des del Viena posem en marxa el repte solidari Cèntim a cèntim, creem oportunitats amb la Fundació AMPANS. L’objectiu és recaptar fons per a la creació d’oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat, perquè puguin accedir al mercat laboral i disposar dels suports necessaris per fer-ho.

AMPANS treballa en pro d’una societat més inclusiva. Així, fomenta l’autonomia personal i la igualtat d’oportunitats creant llocs de treball adaptats, amb un ampli ventall de possibilitats, per tal de trobar la feina més adequada a cada persona. La diversificació de projectes laborals, des d’un garden fins a una formatgeria, entre molts altres sectors, permet a la fundació generar ocupació per a perfils molt diversos de persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat.

La feina és una activitat fonamental en la vida de qualsevol persona.

La suma de totes les donacions fetes pels clients de Viena es destinaran íntegrament al projecte de turisme agrosocial que AMPANS desenvolupa a la finca Urpina. En els propers anys donarà feina a 40 persones amb necessitats especials i fomentarà projectes i accions de sensibilització per a la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual als 20.000 visitants que es preveu que passin cada any per la finca.

Podeu col·laborar en aquest projecte en qualsevol dels nostres Establiments Viena de Catalunya i València, on els clients que paguin en targeta poden arrodonir l’important de la seva comanda i donar una petita quantitat a la fundació. Podeu seguir en temps real les donacions realitzades a través del web www.viena.es, on també podeu fer noves aportacions i seguir sumant en aquesta recaptació. Perquè amb la suma de tots, fem molt!

COM PUC ARRODONIR LA MEVA COMANDA?

És tan fàcil com dir «sí».

1. Fes la teva comanda a caixa.
2. Digues que pagues amb targeta.
3. Clica «sí» a la pantalla del datàfon quan et demani si vols arrodonir la teva comanda.
4. Paga amb normalitat.

Portem a terme aquesta iniciativa amb la col·laboració de: