Blog de notícies

Cèntim a cèntim, cap infant enrere

Viena impulsa una nova iniciativa solidària amb la col·laboració
de la Fundació IRES.

Llancem nova campanya d’arrodoniment solidari per garantir que nens i nenes en situació de vulnerabilitat tinguin accés a l’educació, tot i les circumstàncies actuals.

Coincidint amb els festes de Nadal, posem en marxa el repte solidari “Cèntim a cèntim, cap infant enrere” amb la Fundació IRES. L’objectiu d’aquesta campanya és recaptar fons per proporcionar a nens i nenes en situació de vulnerabilitat els recursos materials i l’acompanyament educatiu, emocional i psicològic necessari per a mitigar els efectes de la bretxa educativa derivada de la crisi sanitària. Perquè garantir el seu dret per una educació universal i equitativa és fonamental.

La crisi sanitària ha fet encara més profunda la bretxa educativa que pateixen els infants de famílies amb pocs recursos.

En aquesta campanya col·laborem amb la Fundació IRES, que proporciona atenció integral a les famílies en situació de vulnerabilitat millorant la seva qualitat de vida i acompanyant -les en la construcció d’un nou futur més igualitari per a tots.

A través del programa “Educació per a la Infància”,  treballen perquè els infants en situació vulnerable puguin accedir a una educació universal i equitativa, i les seves famílies puguin rebre acompanyament i l’ ajuda necessària. Sense generar major pressió a una situació ja precària, procurant mitigar els efectes que l’ aïllament ha tingut en l’ esfera emocional, social i educativa de molts nens i nenes.

Així doncs, pagant amb targeta en qualsevol dels nostres Establiments Viena de Catalunya i València, podeu arrodonir l’import de la vostra comanda i fer una donació. També es poden fer a través de la web, on veureu la suma total de recaptacions.

COM PUC ARRODONIR LA MEVA COMANDA?

És tan fàcil com dir «sí».

1. Fes la teva comanda a caixa.
2. Digues que pagues amb targeta.
3. Clica «sí» a la pantalla del datàfon quan et demani si vols arrodonir la teva comanda.
4. Paga amb normalitat.

Portem a terme aquesta iniciativa amb la col·laboració de: