Blog de notícies

Cèntim a cèntim, 140.000€

Vienesos, hem recaptat una xifra rècord gràcies a la vostra generositat.
És un orgull treballar per a vosaltres.

Gràcies a l’esperit solidari dels vienesos, la nostra campanya Cèntim a cèntim, fem memòria ha aconseguit recaptar fins ara un total de 140.000 €, a través de les microdonacions fetes als nostres establiments de Catalunya i València. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de tots els clients de Viena, en aquesta causa que lluita per un benefici en comú.

Volem recordar que l’import recaptat es destinarà a continuar fent recerca per prevenir l’Alzheimer. En concret, a la nova Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, impulsada pel centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall, que estudia el risc de desenvolupar demència a cinc anys vista en persones amb un risc accentuat de patir la malaltia.

Podeu seguir sumant en aquesta recaptació, arrodonint el preu de la vostra comanda a través de la tecnologia de pagament amb targeta als nostres locals de Catalunya i València, o fer la vostra donació a través del web www.viena.es, on també podeu seguir en temps real la suma de donacions que heu realitzat fins al moment.