Mercat gastronòmic

Descobreix el sabor d’Europa viatjant a través de les seves receptes.

Créme Brûlée

Les postres franceses més populars: cruixents per fora i cremoses per dins. Bon Appetit!

Un origen

El seu origen ens porta a França. La llegenda explica que quan el Duc Felip d’Orleans era petit, es queixava que la crema se li refredava. Aleshores el cuiner va col·locar una planxa calenta sobre els postres per tal de conservar l’escalfor. Així es va caramel·litzar el sucre de la superfície i va néixer la créme brûlée.

Una especialitat

La clàssica créme brûlée amb vainilla i canyella, és una delícia!

Una tradició

Assaborir la clàssica recepta a la Brasserie Printemps de París, un local amb una cúpula espectacular on diuen que s’elabora la millor créme brûlée de la ciutat.

Un acompanyament

Fruites com mores, maduixes o gerds… Ingredients que aporten una combinació de sabors i textures explosiva al paladar!

Una curiositat

En alguns llocs la recepta és coneguda com a Trinity Cream perquè a partir de 1879 va ser molt popular en el cèlebre Trinity College a Cambridge. Fins i tot, hi ha alguna història que apunta que la recepta va néixer allà.

Una època de l’any

Qualsevol dia és bo per assaborir la recepta de postres!