Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

WAC

Pollastre & Cia.


ELS INGREDIENTS

  • Pollastre rostit
  • Albergínia
  • Soja verda
  • Pipes de carbassa
  • Mesclum
  • Guacamole
  • Vinagreta de llimona, d’elaboració pròpia

Una recepta amb toc urbà en què hi predomina el gust de l’alvocat i la vinagreta de llimona. L’Amanida Wac és plena de sabors i de textures, gràcies a la mescla d’ingredients.

Preparem la recepta amb una base de verdures, albergínia cuita i mesclum, i el nostre pollastre rostit. Hi afegim soja verda, la beina tendra de l’edamame, i ho assaonem amb pipes de carbassa, que confereixen textura i caràcter a l’amanida. Per acabar, hi agreguem una cullerada de guacamole, salsa espessa que té l’alvocat com a ingredient principal i que embolcalla tota la recepta. Ho rematem amb la vinagreta de llimona, d’elaboració pròpia, i ho barregem tot perquè es combinin perfectament els ingredients. El gust cítric hi combina de forma original i molt saborosa i, a més, hi aporta una aroma molt fresca i lleugera.

L’alvocat és l’ingredient millenial per excel·lència.

Un dels ingredients nous que hem incorporat en aquesta recepta és la soja verda. Una lleguminosa amb alt contingut de proteïnes d’origen vegetal que dona consistència i un toc divertit a la recepta. El resultat, és una amanida molt consistent, ideal per consumir com a plat únic a l’hora de dinar i seguir amb el teu dia.

SOJA VERDA O MUKIMAME

Els amants d’introduir nous ingredients a la seva dieta segur que coneixen el terme edamame. I és que aquestes beines de soja bullides no només són delicioses, sinó que, a més, tenen múltiples propietats i beneficis saludables.

La soja és un dels tipus de lleguminoses més versàtils i recurrents. De fet, a partir de la soja es produeix farina, oli, llet, salses, miso… La cultura oriental ha sabut treure el màxim profit d’aquest vegetal, el qual s’ha expandit fins a recalar amb èxit notable a la cuina occidental. I ara, al Viena.

Coneixeu la història de l’edamame? Es remunta a una referència que data de l’any 1275. Es tracta d’una nota manuscrita de Nichiren, un monjo budista japonès que donava les gràcies als seus fidels per haver portat aquestes beines al seu temple.