Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

La Caffetteria

Una tassa de te, cafè o xocolata? El més difícil serà escollir

SUÍS

Xocolata desfeta
Nata
Cruixent de xocolata i avellana

CAPPUCCINO

Llet amb escuma
Cafè
Spéculoos (xarop de galeta belga)
Cacau en pols

TE ROYAL

Te English Breakfast
Llimona
Anís
Canyela
Spéculoos (xarop de galeta belga)


Una vegada més, al Viena volem que gaudiu del vostre dia a dia, de cada petit moment, sigui per fer una pausa en un dia atrafegat o bé per compartir entreteniment amb els vostres amics i familiars.

Volem convertir-nos en el punt de trobada dels viatgers urbans.

Us presentem tres receptes de cafeteria per assaborir en qualsevol moment del dia: el Te Royal, elaborat amb una combinació de tes negres amb llimona, anís, canyella i spéculoos; el Cappuccino, amb llet escumosa, spéculoos i cafè, tot recobert d’una capa de cacau; i el Suís, la clàssica recepta de xocolata i nata recoberta de cruixent de xocolata i avellana. També presentem una nova mida de cafè amb llet, un nou format més gran, per als amants de les estones llargues.

SUÍS

Els paladars més xocolaters poden estar ben contents: recuperem la recepta del Suís.

Aquesta temporada torna la clàssica recepta del Suís. Una tassa calenta que elaborem amb xocolata ben espessa i nata muntada al punt exacte, dos ingredients que recobrim amb cruixent de xocolata i avellana.

Una recepta molt saborosa que combina dolçor amb un suau to d’amargor i que ofereix un contrast de textures suaus i cruixents. Així aconseguim una tassa calenta i reconfortant ideal per prendre per esmorzar, a mitja tarda per berenar o per postres després d’un àpat lleuger.

CAPPUCCINO

Hem enriquit la popular recepta del cappuccino afegint-hi un nou ingredient: l’spéculoos.

Una recepta més completa i saborosa: el cappuccino amb spéculoos. Elaborem la beguda introduint-hi una primera capa de spéculoos, xarop de galeta belga. A continuació, hi posem llet amb molta escuma, un ingredient que es manté damunt de la primera capa.

Tot seguit, hi afegim el cafè que es barreja amb la part inferior de la llet, separant-se de l’escuma superior. Finalment, ho empolsem amb cacau en pols per recobrir-ne tota la superfície.

Al Viena aconsellem barrejar totes les capes per assaborir la fusió de tots els sabors al paladar. És una tassa per gaudir de l’aroma del cafè, la cremosa i suau textura de l’escuma i un toc dolç i especiat de l’spéculoos. Una combinació ideal per assaborir tranquil·lament, gaudint del moment de descans i desconnexió.

TE ROYAL

Una beguda aromàtica on les espècies són la clau

El te que escollim per elaborar el Te Royal és una combinació de te negre popularment coneguda com a English Breakfast, perquè és el que acostumen a prendre els anglesos per esmorzar i començar el dia amb energia.

Es tracta d’un te robust amb aromes afruitades i un sabor molt delicat que combinem amb talls de llimona, anís,canyella i spéculoos, xarop de galeta belga.